Deep Cool Lucifer V2 Sizce nasıl ?

FX 6300 ü 4.2 ye çıkarmak için bu derece bir soğutucuya gerek yok bence. Ayrıca bu soğutucu kasanıza sığıyor mu ramlarinizi kapatabilir malum büyük bir soğutucu.

FX 6300 alacaktım , fakat g3258 alacağım , mersinde oturuyorum , yazın havalar çok ama çok sıcak oluyor 40 derecenin altına inmiyor iyi bir soğutucu alacağım limit 150 tl

6 adet 6mm ısı borusu ve 14cm boyutunda 13-30dB aralığında çalışan, gerketiğinde 80CFM üfleyebilen bir fana sahip.
Isı yaprakları da oldukça yeterli sayıda, daha önceden bir sisteme takıp test etmedim bu soğutucuyu ancak oldukça iyi gözüküyor.

Arkadaşın da dediği gibi böylesi bir soğutucuya ihtiyacın yok ancak almışken iyi bir soğutucu almak da doğru bir seçim.
Çok uzun süreler idare eder seni.

Soğutucuyu aldığınız zaman bizleri de bilgilendirirseniz soğutması hakkında, diğer arkadaşlara da ona göre önerebiliriz.

Arkadaşlarım ilgilendiğiniz için teşekkürler ederim . Soğutucuyu en son alacağım çünkü stok fan ile idare etmeyi planlıyorum , yani soğutucuya ilkbaharın sonuna doğru almayı planlıyorum , sizi de bilgilendireceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…