Deep Cool Lucifer V2 Sizce nasıl ?

FX 6300 ü 4.2 ye çıkarmak için bu derece bir soğutucuya gerek yok bence. Ayrıca bu soğutucu kasanıza sığıyor mu ramlarinizi kapatabilir malum büyük bir soğutucu.
 
FX 6300 alacaktım , fakat g3258 alacağım , mersinde oturuyorum , yazın havalar çok ama çok sıcak oluyor 40 derecenin altına inmiyor iyi bir soğutucu alacağım limit 150 tl :)
 
6 adet 6mm ısı borusu ve 14cm boyutunda 13-30dB aralığında çalışan, gerketiğinde 80CFM üfleyebilen bir fana sahip.
Isı yaprakları da oldukça yeterli sayıda, daha önceden bir sisteme takıp test etmedim bu soğutucuyu ancak oldukça iyi gözüküyor.

Arkadaşın da dediği gibi böylesi bir soğutucuya ihtiyacın yok ancak almışken iyi bir soğutucu almak da doğru bir seçim.
Çok uzun süreler idare eder seni.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı