Elektronik Deep Cool MACUBE 550BK - Teşhir - 1.804,05₺

SUSAMLI ÇUBUK

Hectopat
Makaleler
1
Uzun zamandır stokları olmayan ve benimde kullandığım oldukça şık bir kasadır. 1 sene önce, normal şekilde stokları olduğu zamanlar 5K civarını görmüş bir kasadır. Açıklamaya göre sıkıntısız, kapalı alanda sergilendiği yazıyor. Sorumluluk size aittir :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Konuda ki kasa malzeme kalitesi vs. olarak premium bir kasadır. Sıfır fiyatı konuda da belirttiğim gibi en son 5K civarını görmüş bir üründür. Burada ucuz olmasının sebebi "TEŞHİR" olmasıdır.,

Maalesef msi kasaların malzeme kalitesi en azından 100 serisinde çok kötü. Filtre neredeyse hiç yok. Yani halının filan tozu olduğu gibi içeri doluyor. Deepcool un 1 - 2 kasasını müşterilerime kullanmışlığım var ve en ucuz modelinin dahi bir ağırlığı var. Görünüş kısmı zevk meselesi ama kalite farkını anlamak için kasaları yan yana görmek lazım. Ben gördüm. 🤭

Hocam kasanın önü mesh değil yukarıdanda herhangi bir hava akışı sağlanmıyor sıcaklık konusunda baş ağrıtmazmı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı