Elektronik Deep Cool MACUBE 550BK - Teşhir - 1.804,05₺

Rezalet bir kasa. Saç malzeme kullanılmış. Tüm tozu içerisine alıyor. Fanların devri düşük, hava akışı kötü mesh ve 4 fanlı olmasına rağmen yapısına göre soğutmuyor. Kablolama için alanı berbat eliniz hiç bir yere sığmıyor. Kesinlikle alınmaz.
Büyük ihtimalle kendi kullandığı kasayı gönderdi. Çünkü sınıf olarak kiyaslanamayacak kasalar :D

Uzun zamandır stokları olmayan ve benimde kullandığım oldukça şık bir kasadır. 1 sene önce, normal şekilde stokları olduğu zamanlar 5K civarını görmüş bir kasadır. Açıklamaya göre sıkıntısız, kapalı alanda sergilendiği yazıyor. Sorumluluk size aittir :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üst seviye güzel bir kasa ama ön panel type-c portu eksik ayrıca 3mm kombo ses jackı da yok. Bu kadar özellikli bir kasaya neden bunları bırakmazlar anlamıyorum... Kasa dediğin Phanteks G500A, Phantesk P600S, NZXT H7 Flow gibi olur 😅

Son düzenleme:
Uzun süredir bu tarz sade bir kasa arıyorum, hoşuma da gitti açıkçası. Siz de memnunsunuz anladığım kadarıyla, alıyorum kasayı. Umarım memnun kalırım.
Saticidan ürün hakkında (deforme vs.) detaylı bilgi isteyebilirsiniz. Ben memnunum, bu ilanda ki umarim sorunsuz bir üründür. Hayırlı olsun...

Valla sormadan aldım hocam, artık gelince göreceğim en kötü iade ederim.
Tekrar hayırlı olsun. 1 fan ile geliyor, haberiniz olsun.

IMG_20230721_003847.jpg

Satışa açık değildir diyor hocam?
@yiitsx isimli arkadaşımız aldi.

Kasanın Türkçe incelemesini bulamadım, kablo kanalları vs. nasıl veya herhangi bir eksiği var mı?
Bir de sizin fanların modeli nedir, önerir misiniz?
Videoda net belli oluyor, eksiği yok. Bu fiyata sorunsuz gelirse zaten tadından yenmez:D

Kasanın Türkçe incelemesini bulamadım, kablo kanalları vs. nasıl veya herhangi bir eksiği var mı?
Bir de sizin fanların modeli nedir, önerir misiniz?
Benim fan bu ama zamanında aynı gün teslimat olduğu için almıştım. Burada konu açarsanız daha iyileri tavsiye edilir.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle kendi kullandığı kasayı gönderdi. Çünkü sınıf olarak kiyaslanamayacak kasalar :D
Hayır, kendi kullandığım kasa değil? Garantisiz 2. el teşhir ürünü almaktansa malzemeden kısıp düzgün bir kasa alınabilir diye attım...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı