Dureyh Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 295 Çözümler 1 30 Mart 2015 #1 Arkadaşlar kasayı aldım. Arka paneli takacaktım. Fakat arka panel 1 cm büyük geldi kasaya ne yapabilirim. Anakartım H81-M Plus. Edit: Sorun çözülmüştür epey bir kuvvet uygulayınca yerine oturdu. Son düzenleme: 30 Mart 2015
Arkadaşlar kasayı aldım. Arka paneli takacaktım. Fakat arka panel 1 cm büyük geldi kasaya ne yapabilirim. Anakartım H81-M Plus. Edit: Sorun çözülmüştür epey bir kuvvet uygulayınca yerine oturdu.
Çözüm Dureyh 30 Mart 2015 Silinen üye dedi: Keşke bize danışarak alsaydınız. Uyumlu olması lazım fotoğraf atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İyi niyetinize minnettarım. Biraz baskı uygulayınca yerine girdi. Kasayı @Azz hocamın tavsiyesiyle almıştım. Buradan tekrar teşekkürler hocam.
Silinen üye dedi: Keşke bize danışarak alsaydınız. Uyumlu olması lazım fotoğraf atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İyi niyetinize minnettarım. Biraz baskı uygulayınca yerine girdi. Kasayı @Azz hocamın tavsiyesiyle almıştım. Buradan tekrar teşekkürler hocam.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #2 Keşke bize danışarak alsaydınız. Uyumlu olması lazım fotoğraf atabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2015 Artı 0 Eksi
KS KS Dureyh Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 295 Çözümler 1 30 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: Keşke bize danışarak alsaydınız. Uyumlu olması lazım fotoğraf atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İyi niyetinize minnettarım. Biraz baskı uygulayınca yerine girdi. Kasayı @Azz hocamın tavsiyesiyle almıştım. Buradan tekrar teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Keşke bize danışarak alsaydınız. Uyumlu olması lazım fotoğraf atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İyi niyetinize minnettarım. Biraz baskı uygulayınca yerine girdi. Kasayı @Azz hocamın tavsiyesiyle almıştım. Buradan tekrar teşekkürler hocam.