Deep Cool vs Thermaltake 850W+

Evet şimdi şöyle bir irdeledim. Fiyatını hak eden 850W PSU yok gibi bir şey. 750W modeller var ama 7900XTX ile modeline göre peak 500-550W civarı görülebiliyor çok anlık bile olsa. İşlemciniz de keza tam yük altında 180-200W civarı güç harcayacak. Biz riske atmayıp 850W alalım.


Örnek olarak çok anlık peakler ile 569W gibi bir değere çıkabiliyor. Bunun olmayacağı kesin olsa 750W alın derdim.


TX850M kaliteli bir PSU. Şu an bana göre de bu fiyatta en azından fiyatını hak eden daha iyi bir 850W ürün yok. (Bu da hak etmiyor o ayrı konu ama başka yok) GF olanı hiç almayın o sisteme. Hem kalitesiz hem fiyatı çok kötü. TX850M en azından doğru düzgün incelemesi olan ve PCB dizaynı kaliteli modellerden bir tanesi.

Edit: kablo yeterliliği konusunda sorun yaşama ihtimaliniz var.
Cevabınız için çok teşekkürler. Kabloları inceleyip alayım.
 
Cevabınız için çok teşekkürler. Kabloları inceleyip alayım.

Rica ederim. Yetersiz kalma gibi bir durum olduğunda PM850D'nin kabloları anladığım kadarıyla yeterli. TX850M'de PSU tarafında takılacak fazladan yer yok sanırım kablo sayısı yeterli gelse de. Daisy chain ile de uğraşılmaz.
 
MWE 650 sizin sisteminize yeterli ama yetip yetmemesinden ziyade güç aktarımı ile alakalı bir problem olabilir. Kartın kendi güç bileşenlerinde dahi sıkıntı olabilir.
Hocam OCCT yaparken bu sefer restart attı şöyle bir dosya verdi fakat hiçbir şey anlamadım. İşlemci max 87 W, ekran kartı da 323 W güç çekmişti. Sıcaklıklar işlemci 85 ekran kartı ise 62 derece max görmüş.
 

Dosya Ekleri

  • OCCT.config.txt
    7,8 KB · Görüntüleme: 18

Yeni konular

Geri
Yukarı