G Gokay12123 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 72 12 Mayıs 2023 #1 Benim bilgisayarımda Deep freeze var. Windows güncelleme yaptı. Açılışta her zaman bilgisayarı kapatmayınız deyip yeniden başlatıyor. Deep freeze olduğundan ise eski haline dönüyor. Takıldı kaldı. Ne yapabilirim?
Benim bilgisayarımda Deep freeze var. Windows güncelleme yaptı. Açılışta her zaman bilgisayarı kapatmayınız deyip yeniden başlatıyor. Deep freeze olduğundan ise eski haline dönüyor. Takıldı kaldı. Ne yapabilirim?
KS KS G Gokay12123 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 72 12 Mayıs 2023 #11 EkmekArasıRam dedi: Siz Deep freeze yi Windows'a kuruyorsunuz. Siz formatlar iken cihazda hiçbir veri kalmadığından silinir. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda açıp kapatsam olmaz mı Deep freezze programını. Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Siz Deep freeze yi Windows'a kuruyorsunuz. Siz formatlar iken cihazda hiçbir veri kalmadığından silinir. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda açıp kapatsam olmaz mı Deep freezze programını.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 13 Mayıs 2023 #12 Gokay12123 dedi: Güvenli modda açıp kapatsam olmaz mı Deep freezze programını. Genişletmek için tıkla... Olur. Onu dedim zaten. Artı 0 Eksi
Gokay12123 dedi: Güvenli modda açıp kapatsam olmaz mı Deep freezze programını. Genişletmek için tıkla... Olur. Onu dedim zaten.