Deep Freeze Windows 10 sorunları var mı?

İşten dolayı hep geç cevap veriyorum tekrardan kusura bakmayın.Ben lisans almadım korsan olarak kullandım fakat forumda korsan desteklenmiyor bu yüzden aldığım sitenin adını veremiyorum.Yabancı sitelerden almanızı tavsiye ederim,Youtube'de bir kaç video var konu ile ilgili.
Yok hocam ne demek ne kusuru. Yani ben baktım orijinal lisansına ama 60.75 dolardı, kur böyle olmasaydı alırdım da kur çok yüksek o yüzden alamam. Crackliler var çekiniyorum onları indirmeye virüslü olur diye. Yabancı sitelerde de licence serial activation keyler var ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Anlayacağınız öyle kaldım ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

Yok hocam ne demek ne kusuru. Yani ben baktım orijinal lisansına ama 60.75 dolardı, kur böyle olmasaydı alırdım da kur çok yüksek o yüzden alamam. Crackliler var çekiniyorum onları indirmeye virüslü olur diye. Yabancı sitelerde de licence serial activation keyler var ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Anlayacağınız öyle kaldım ben de ne yapacağımı bilmiyorum.
fir4t.k4 şu instagram adresinden ulaşırsınız crack konusunda yardımcı olurum.

Tarih; 14.11.2023. Konuyu hortlatayım :)

Windows 10 x64 22H2 19045.3570 güncellemesi ile DeepFreeze aktif ya da inaktif olsa bile konsoluna erişilemiyor ve ikonu görünmüyor. Öncesinde güvenli modda ikonu görünüyordu ve yine oradan açıp kapatabiliyordum. Şimdi ise güvenli modda da sorun yaşıyorum. Deep Freeze v8.63.020.5634.

Laptop açılışında şu şekil bir uyarı ekranı geliyor Deep Freeze konsolu tarafından:

"-Deep freeze unable to load deep freeze configuration. Login program will not be available"

Çözümünü bilen var mı? Teşekkürler...

Tarih; 14.11.2023. Konuyu hortlatayım :)

Windows 10 x64 22H2 19045.3570 güncellemesi ile DeepFreeze aktif ya da inaktif olsa bile konsoluna erişilemiyor ve ikonu görünmüyor. Öncesinde güvenli modda ikonu görünüyordu ve yine oradan açıp kapatabiliyordum. Şimdi ise güvenli modda da sorun yaşıyorum. Deep Freeze v8.63.020.5634.

Laptop açılışında şu şekil bir uyarı ekranı geliyor Deep Freeze konsolu tarafından:

"-Deep freeze unable to load deep freeze configuration. Login program will not be available"

Çözümünü bilen var mı? Teşekkürler...

Tarih; 27.11.2023 saat 22:30. Kendi gönderime çözüm mesajı yazayım :)

Bir hafta önce bilgisayarımı formatlayıp windows10 22H2 3570 msdn imajından temiz kurulum yaptım ve güncellemeler ile 3693'e çıkarttım. Microsoft Store'u da tabiki komple güncelledim. Bugün yükleyip denediğimde ise deep freeze logosunun sorunsuz geldiğini ve çalışabildiğini gördüm. Deep Freez'i yüklerken "-Harici hdd ve flash için her zaman boot thawed" gibisinden bir seçenek vardı ve bu sefer o seçeneği işaretleyerek kurulumu gerçekleştirdim (daha önce bu seçeneği işaretleyerek kurmaya çalışmamıştım). Sanıyorum bu seçeneği işaretleyerek kurmamdan dolayı da sorun çözülmüş olabilir bilemedim. Şu an için çalışıyor. Sonraki zamanlarda problem çıkartıp çıkartmayacağına bakacağız. Bilgilendirme yaparım. Teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Bu sürümden bahsediyorsunuz değil mi hocam?

Bu demo değil değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı