Çözüldü Deep Rock Galactic 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

docella

Hectopat
Herkese selamlar, Recep Baltaş'ın oluşturmuş olduğu 0xc000007b hatasını çözme videosunu detaylı olarak izledim ve denediğim hiçbir şey işe yaramadı. Videonun sonunda belirttiği gibi Procmon kaydımı sizlere sunacağım. Hangi DLL dosyasını nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olanlar postun altında belirtirse çok sevinirim. Diğer birkaç oyunumda/programımda da bu 0xc000007b hatasını alıyorum ve birçok işimi aksatıp duruyor. Örnek vermem gerekirse dün Rocket League'e sorunsuz bir şekilde girebiliyordum fakat bugün Rocket League'de, Deep Rock Galactic'e de giremiyorum. İlginize çok teşekkürler.

LogFile:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll

Silip DirectX indirme aracını kurun.
Tabii, kullandığım ama birkaç saat önceden itibaren kullanamadığım bir başka programın Log'unu atıyorum:

Programın korsan olduğunu şimdi fark ediyorum, daha öncesinde bir USB aracılığı ile Portable bir şekilde bilgisayarıma yüklemiştim ve kullanmıştım. Bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim, şimdi Rocket League'in Log dosyasını size paylaşacağım:

C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll

Silin ve bunu kurun.

Maalesef denedim ve açılmadı. Başka bir öneriniz var mıdır? Deep Rock Galactic ve Rocket League için.

Rocket League'i açmaya yeltendiğim zaman 0x000007b hatasını almıyorum fakat oyun başlamıyor. Ne gibi bir öneride bulunabilirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…