Gercek olabilir. .com uzanti ile bile yayin yapan etik disi bircok site var.Ben bu konulara girmiştim çok değişik şeyler var değişik linkler var ama gerçekliklerinden emin değilim.
Gercek olabilir. .com uzanti ile bile yayin yapan etik disi bircok site var.Ben bu konulara girmiştim çok değişik şeyler var değişik linkler var ama gerçekliklerinden emin değilim.
Clos zn9 rdos gibi alan adları var bildiğim kadarıyla VPN ve node ile giriliyor bunlara onion sitelere bakarsam cidden iğrenç olabilecek içerikler var marketlerin çoğu dolandırıcı hatta bende .onion uzantılı bir site açmıştım.Gercek olabilir. .com uzanti ile bile yayin yapan etik disi bircok site var.
Com net gibi uzantılarla iş yapan bir sürü site var hatta yaptıkları ap açık ortada neden karışmıyorlar anlamıyorum.Gercek olabilir. .com uzanti ile bile yayin yapan etik disi bircok site var.
Biri kapaniyor oburu aciliyor.Clos zn9 rdos gibi alan adları var bildiğim kadarıyla VPN ve node ile giriliyor bunlara onion sitelere bakarsam cidden iğrenç olabilecek içerikler var marketlerin çoğu dolandırıcı hatta bende .onion uzantılı bir site açmıştım.
Com net gibi uzantılarla iş yapan bir sürü site var hatta yaptıkları ap açık ortada neden karışmıyorlar anlamıyorum.
Evet öyle oluyor ama bazen kapatılmıyor bile.Biri kapaniyor oburu aciliyor.
I2P, Zeronet, Freenet, GNUnet gibi aglar da mevcut.Tor olmadan girmenin bir yolu var mı? Tor artık gerçekten sıktı. Daha değişik şeyler lazım.
Deep Web'de Facebook ve DuckDuckGo servisleri var, söyleyeyim. İllegalın yanında, legalı da var yani.
Öyle sitelerin çoğu scam ve tuzak zaten. Bunu herkes biliyor. Bilmeyenin de aklına şüphe ederim yani.
CIA'in kendi Hidden Service sitesi mevcut yahu.Hidden services kullanmayan bircok illegal site mevcut. Biliyorsunuz, internet uzerinde pedofili ve terorizm siteleri var. Hidden services kullanip illegal yayin yapmayan siteler de mevcut, en bilinen ornegiyle Facebook.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.