Deep Web'e Girmek

Bu abimiz Deep Web uzmanı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kısacası ''Deep Web''te hayırlı hiçbir şey yok.
 
Olayı abartmayın burası Türkiye öyle olaylar olmaz.
İlk olarak Tor Browser indirin açın Connect tuşuna basın sonra internetten biraz Onion sitesi bulun ve girin. Ben bir sahte Apple telefon sitesine girmiştim mesela. (Sadece o siteye girdim.)
 
Son düzenleme:
Doğruluğunu bilemem ama çok yakın dürüst, terbiyeli bir abim işletmek için "DeepWeb"e girmişler, karşılarına bunu söylemek istemiyorum amacinsel organ satan bir adama ulaşmışlar. Ve o günden sonra bilgisayar hiç açılmadı. Bilgisayara erişim sağlayıp çökerttiklerini söylüyorlar. Bilgisayarcılara da götürdük ne olup olmadığını anlamadılar.
Olayı abartmayın burası Türkiye öyle olaylar olmaz.
İlk olarak Tor Browser indirin açın Connect tuşuna basın sonra internetten biraz Onion sitesi bulun ve girin ben bir sahte Apple telefon sitesine girmiştim mesela. (Sadece o siteye girdim.)
Telefondan ben de bu şekilde girmiştik, daha doğrusu arkadaşımla girdik, korktuk kapattık :D
 
Doğruluğunu bilemem ama çok yakın dürüst, terbiyeli bir abim işletmek için "deepweb"e girmişler, karşılarına bunu söylemek istemiyorum amacinsel organ satan bir adama ulaşmışlar. Ve o günden sonra bilgisayar hiç açılmadı. Bilgisayara erişim sağlayıp çökerttiklerini söylüyorlar. Bilgisayarcılara da götürdük ne olup olmadığını anlamadılar.

Telefondan ben de bu şekilde girmiştik, daha doğrusu arkadaşımla girdik, korktuk kapattık :D.

Format işe yaramadı mı :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı