Deep Web'e Girmek

Hem de her bir çipine kadar.

TMM ben öğreneyim şu kodlamayla anakart yakmayı :D:D.
Nerden geliyor bu deep web merakı. Ayni niy herkes girmek istiyor. Havalı falan mı olunuyor ya da hackercılık mı?

Hayır ne alaka? İnsan merak eder bakar. Evinde bir oda düşün annen sana bu odaya sakın girme falan diyor merak etmicen mi?
 
Nasıl girileceğini anlatsana.
Büyük ihtimalle, güvenlik amaçlı özel bir Tor ağı oluşturup, .onion uzantılı siteler aracılığı ile giriş yapılıyor. Ben Tor ağı'nın işe yarayacağını sanmıyorum. Çünkü Deep Web'de yalnızsınız, ve gördüğünüz hiç kimse güvenilir değil.

Deep Web içeriklerini biliyorsunuzdur herhalde, 2-3 gün takılınca, normal bir insanın psikolojisi bozulur bence. Hem bilgisayarların kendine özel bir IP adresi vardır, Deep Web'den birisi bu IP adresini ele geçirirse, 2. el olarak satacağınız kişinin bile hayatını tehlikeye atabilirsiniz.
 
Nerden geliyor bu Deep Web merakı. Ayni niy herkes girmek istiyor.Havalı falan mı olunuyor ya da hackercılık mı?
ScriptKiddie'cilik oynuyor artık herkes :)
BotNet dünyası genişliyor onlar sayesinde 😆
 
Büyük ihtimalle, güvenlik amaçlı özel bir tor ağı oluşturup. Onion uzantılı siteler aracılığı ile giriş yapılıyor. Ben tor ağı'nın işe yarayacağını sanmıyorum. Çünkü deep Web'de yalnızsınız, ve gördüğünüz hiç kimse güvenilir değil.

Deep web içeriklerini biliyorsunuzdur herhalde, 2-3 gün takılınca, normal bir insanın psikolojisi bozulur herhalde. Hem bilgisayarların kendine özel bir IP adresi vardır, deep Web'den birisi bu IP adresini ele geçirirse, 2. el olarak satacağınız kişinin bile hayatını tehlikeye atabilirsiniz.

Öğlen izlersem sıkıntı olmaz hem Türkiye burası adam beni öldürmek için İstanbul'a mı gelecek :).
 

Geri
Yukarı