DeepCool 720 vs LS 720 SE

Merhaba. DeepCool'un bu iki modelinden hangisini seçmek mantıklı? arada 300 400TL fark var.
İşlemci R5 7600 ama ileride güncelleyeceğim için iyi bir ürün almak istiyorum.
@Uchiha Shisui hocam.
Bu işlemci için 3 fana hiç gerek yok fakat güncelleyecekseniz bilemem bende aynı işlemci var ve LS 520 modelini kullanıyorum ağır yük altında 80-85 derece arasında görüyor normal oyun sırasında 50-60 GoW gibi oyunlarda nadiren 70 dereceyi görüyor. Radyatörün sesi oyun oynarken kulaklık taktığım halde geliyor onun dışında sorun yok çok iyi memnunum.

Bu seride pompa tasarımı dışında bir fark yok. Bazı testlerde 1-2 derecelik farklar oluşuyor ama ben bunları standart sapma olarak görüyorum. Hangisi ucuzsa onu alın. Ayrıca konudaki diğer arkadaşlar haklı. 240'lık versiyonu her şekilde yeter ama 360'lık versiyonu istiyorsanız yanlış tercih olmaz.

Bu seride pompa tasarımı dışında bir fark yok. Bazı testlerde 1-2 derecelik farklar oluşuyor ama ben bunları standart sapma olarak görüyorum. Hangisi ucuzsa onu alın. Ayrıca konudaki diğer arkadaşlar haklı. 240'lık versiyonu her şekilde yeter ama 360'lık versiyonu istiyorsanız yanlış tercih olmaz.

LE720 vs LS720 yazacaktım yanlış yazmışım hocam. Le modelinin kronik bir sorunu var mı?
LE720 2500TL.
LS720 2950TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı