DeepCool 850 watt PN850D RTX 5080 ile uyumlu mu?

@meteh4nnn şu an için seçenekler arasinda makul duruyor. Model pek kafanıza yatmiyorsa, attığınız RM850e'nin fiyatına istinaden şuna da bakabilirsiniz;

Amazon.com.tr

Ama PN850D bu iki modelin de bariz şekilde gerisinde kalıyor.
FSP'lere biraz baktım pek güvenemiyorum ya. Corsair kendini kanıtlamış bir marka olduğu için aklımı çeliyor. Fiyatı aşırı önemli değil. 6000 civarına çok geçmedikçe tercih etmek istiyorum. Corsair dahil en iyisi hangisi attıklarınız arasından?
5100'e Corsair'i buldum :)
5100 tl Corsair %15 indirimli fiyatmış pardon. Temmuz da alıcam sistemi
🫣
Ancak eğer derseniz en iyisi Corsair, onu alırım temmuz da

Son düzenleme:
@meteh4nnn fiyattan bağımsız Vita GM 850 performans konusunda biraz daha iyi, RMx Shift'e yakın seviyede.

Şurada incelemesi ve göreceli performans tablosu mevcut. Tablodaki Enermax D.F.X. 850W modeli de Cratos ile benzer yapıda olması sebebiyle ona denk olarak düşünülebilir. Aralarında ufak farklar mevcut. RM850e ise tabloda %8 gibi bir farkla geride kalıyor.

Son düzenleme:
@meteh4nnn fiyattan bağımsız Vita GM 850 performans konusunda biraz daha iyi, RMx Shift'e yakın seviyede.

Şurada incelemesi ve göreceli performans tablosu mevcut. Tablodaki Enermax D.F.X. 850W modeli de Cratos ile benzer yapıda olması sebebiyle ona denk olarak düşünülebilir. Aralarında ufak farklar mevcut. RM850e ise tabloda %8 gibi bir farkla geride kalıyor.

O zaman en iyisi FSP almak doğru mudur hocam?

@mrjahabel RTX 5080 Founders Edition'un incelemesi de yayınlandı ki 417W anlık pikleri ile 850W bir model için gayet rahatça beslenebileceğini de görmüş olduk.

Konudaki Vita GM 850W, 5200 TL fiyatı ile hala güzel bir seçenek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı