Çözüldü DeepCool AK400 digital ekran çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ogulcansivri

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7500F
32GB 6000 MHz DDR5
Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı
Meslek
Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri
Arkadaşlar merhaba. Elimde ASRock A620M anakart var ve bugün DeepCool AK400 digital aldım. Kurulumu yaptım fakat sıcaklık göstergesi çalışmıyor. Anakartımda RGB header yok, o yüzden sadece USB 2 taktım.

Çözüm
Benim bildiğim kadarıyla USB kablosunu takmak yeterli olacaktır. Benim kullandığım AK400 Digital modelinde uygulamayı yükledikten sonra soğutucuyu yine görmemişti, göstergeler yalnızca sistemi yeniden başlattığımda çalışmıştı. Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz?
Benim bildiğim kadarıyla USB kablosunu takmak yeterli olacaktır. Benim kullandığım AK400 Digital modelinde uygulamayı yükledikten sonra soğutucuyu yine görmemişti, göstergeler yalnızca sistemi yeniden başlattığımda çalışmıştı. Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Benim bildiğim kadarıyla USB kablosunu takmak yeterli olacaktır. Ancak uygulamayı yükledikten sonra soğutucuyu yine görmemişti, göstergeler yalnızca sistemi yeniden başlattığında çalışmıştı. Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz?
Çalıştı hehehe. Aslında yeniden başlatmıştım ama 2. denemede oldu hepinize çok teşekkür ederim.

Benim bildiğim kadarıyla USB kablosunu takmak yeterli olacaktır. Ancak uygulamayı yükledikten sonra soğutucuyu yine görmemişti, göstergeler yalnızca sistemi yeniden başlattığımda çalışmıştı bendeki AK400 Digital modelinde. Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz?
Şuan boşta 44 45 derece sizce yüksek mi? Bana yüksek geldi de

Şuan boşta 44 45 derece sizce yüksek mi? Bana yüksek geldi de
Ayrı konu açın isterseniz. Ben 7500F ile kullanıyorum boşta 55-60 derecelerde geziyor. Ancak kasa fanlarını ve işlemci fanını bayağı düşük devirde ayarladım. Oyunlarda 70-80 arasında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı