DeepCool AK400 nasıl?

Alınabilir bir soğutucu. Çok rahat işlemcini soğutur.
Teşekkürler hocam sağolun.

Bu arada ek olarak Thermal Right çift fanlı soğutucu almıştım. Satıcıya soğutucular kargoda kırılabiliyor o tarz bir durumda ne yapmalıyım yazdım. Satıcı aldığım soğutucu kırık geldi sanıp kargocuya tutanak tuttursaydınız biz mesüliyet kabul etmiyoruz yazdı. Ürünü kabul etmeden iade başlattım. İçime sinmedi.

Teşekkürler hocam sağ olun.

Bu arada ek olarak thermal right çift fanlı soğutucu almıştım. Satıcıya soğutucular kargoda kırılabiliyor o tarz bir durumda ne yapmalıyım yazdım. Satıcı aldığım soğutucu kırık geldi sanıp kargocuya tutanak tuttursaydınız biz mesüliyet kabul etmiyoruz yazdı. Ürünü kabul etmeden iade başlattım. İçime sinmedi.

Gereksiz tribe girmişsiniz hocam. Durun bismillah ürün elinize gelsin. Gelirken videoya çekin açarken vesaire. Hayırlısı.

Digital versiyonunu kullanıyorum. Gayet başarılı. Sessiz çalışmasına rağmen, güzel bir soğutma performansı da sergiliyor. Tip olarak da güzel. Kaba durmuyor. X3D olmayan her işlemci için gider herhalde diye düşünüyorum. Intel zaten AMD'den daha serin çalışıyor. İleride 2 tane fan yapmak istersen içinde mandalı ve çoklayıcı da çıkıyor. 500 lira sanırım aynı fanın tekli fiyatı da.

Teşekkürler hocam sağolun.

Bu arada ek olarak Thermal Right çift fanlı soğutucu almıştım. Satıcıya soğutucular kargoda kırılabiliyor o tarz bir durumda ne yapmalıyım yazdım. Satıcı aldığım soğutucu kırık geldi sanıp kargocuya tutanak tuttursaydınız biz mesüliyet kabul etmiyoruz yazdı. Ürünü kabul etmeden iade başlattım. İçime sinmedi.
Thermalright Phantom spirit aldım aynı işlemci ile soğutma performansı müthiş, zaten thermalrightın kendi kutusu bile öyle sağlam ki isteyerek bile kıramazsınız muhtemelen. Hata etmişsiniz.

Evet 1 saatlik CS2 sonucu Deepcool AK400'de sıcaklıklar bu durumda. En fazla 63 dereceyi görmüş işlemci. Grafikler düşük olduğu için işlemciye çok yük biniyor.

Adsız.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı