DeepCool AK400 Zero Dark Plus Hava Soğutucu nasıldır?

aliv4914

Femtopat
Daha fazla  

Buna benzer.

Son düzenleyen: Moderatör:
DeepCool AK400 Zero Dark Plus, iyi bir soğutma performansı sunar.

İşlemcinizin sıcaklığını düşük tutarak daha iyi bir performans elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca, çift 120mm PWM fanı sayesinde yüksek hava akışı sağlar ve işlemcinizin daha serin kalmasını sağlar. (Bu soğutucu, 220W TDP'ye kadar olan işlemciler için uygundur)

Kullanıcı yorumlarına göre, oldukça memnuniyet verici bir performans sunmaktadır. Kullanıcılar, soğutucunun sessiz çalıştığını ve işlemci sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürdüğünü belirtmektedirler. Ayrıca, kurulumunun kolay olduğu ve kullanıcı dostu olduğu da vurgulanmaktadır.

Ancak, her kullanıcının deneyimi farklı olabilir ve bazı kullanıcılar farklı sonuçlar elde edebilir. Bu nedenle, ürünü satın almadan önce diğer kullanıcıların yorumlarını ve değerlendirmelerini dikkate almanız önemlidir.

1500 lira bütçe varsa buna bakılabilir.
Yakın fiyatta bulabilirsen Phantom spirit tercih edilmesi daha iyi olabilir.

DeepCool AK400 Zero Dark Plus, iyi bir soğutma performansı sunar.

İşlemcinizin sıcaklığını düşük tutarak daha iyi bir performans elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca, çift 120mm PWM fanı sayesinde yüksek hava akışı sağlar ve işlemcinizin daha serin kalmasını sağlar. (bu soğutucu, 220W TDP'ye kadar olan işlemciler için uygundur)

Kullanıcı yorumlarına göre, oldukça memnuniyet verici bir performans sunmaktadır. Kullanıcılar, soğutucunun sessiz çalıştığını ve işlemci sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürdüğünü belirtmektedirler. Ayrıca, kurulumunun kolay olduğu ve kullanıcı dostu olduğu da vurgulanmaktadır.

Ancak, her kullanıcının deneyimi farklı olabilir ve bazı kullanıcılar farklı sonuçlar elde edebilir. Bu nedenle, ürünü satın almadan önce diğer kullanıcıların yorumlarını ve değerlendirmelerini dikkate almanız önemlidir.

GPT metni gibi ama hayırlısı.

Son düzenleme:
Thermalright Peerless Assassin daha iyi bir seçenek olabilir. 2*120'li AK400 listede yok ancak buradaki teste göre AK620'ye (2*120) kıyasla birazcık daha iyi performanslı. Dolaysıyla 2*120'li AK400'den de daha belirgin bir şekilde fark olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca aynı kanal, zaman işaretli attığım videonun biraz öncesinde, bu yılın en iyi hava soğutucusu olarak da, diğer modellerlerin de test sonuçlarını kıyaslayarak, peerlless assassin'i seçmişti.

ben i7 11700K işlemcimde kullanıyorum Ak400 zero dark plus soğutucuyu ve soğutma performansı çok iyi ben memnunum. biraz daha bütçe katabilirsen peerles assasin 120 SE daha iyi olur bence de.

Buradan ben aldım fiyatı aylardır aynı sadece yurt dışından geliyor ve gümrük fiyatıyla 1365TL ediyor bir de 10 güne falan gelir bence buradan alabilirsiniz.

DeepCool AK400 Dark Plus sipariş ettim fakat firma beni aradı stokta kalmamış. Bana.
ID-Cooling SE-224-XT RGB işlemci soğutucu.
Önerdi. Bunu gönderebilirim dedi muadilini siz ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı