DeepCool Assassin IV vs DeepCool AK620

Assassin 4 mü yoksa TR peerless mi para konusunda sıkıntım yok sadece hangisini tercih ederdiniz.
Ben AK620 aldım, 7600X için fazlasıyla memnunum, eğer soğutucuya ayırdığım bütçe assasin4 almaya yetiyor olsaydı ve aldığım zaman piyasada olsaydı sanırım assasin4 alırdım, eğer belli bir bütçem yok ve en fiyat performans ürünü almak isteseydim tr pe 120 se alırdım.

Param var Assassin 4'ü beğendim diyorsan Assassin 4 al.

Bana sorarsan Full+Full üst düzey ve keskin hatlara sahip bir sistem toplamıyorsan peerless assasin almak daha mantıklı. Daha uyguna aynı performans.

Kasanızın 170mm CPU cooler desteği varsa ve aşağıdaki gibi durduğunda hoşunuza gidecekse alın.
Eki Görüntüle 2080246

İki sorum var hocam. İlki her anakarta uyar mı mesela benim anakatım ASUS Prime Z690-P DDR5 Wi-Fi. İkincisi kasamın destekleyip desteklemediğimi nasıl anlarım? Kasam da cooler Masterbox TD500 v2.

İki sorum var hocam. İlki her anakarta uyar mı mesela benim anakatım ASUS Prime Z690-P DDR5 Wi-Fi. İkincisi kasamın destekleyip desteklemediğimi nasıl anlarım? Kasam da cooler Masterbox TD500 v2.

Soğutucular pek anakart seçmez.

Kasa 165mm destekliyor ucu ucuna kurtarıyor.

Anladım son bir şey daha hocam bu alabileceğim en iyi hava soğutucu yoksa başka marka olupta bundan daha iyisi var mı?

Noctua'nın modelleri olabilir onlar da Türkiye de fazlasıyla pahalı.

Peki hocam son bir soru soracağım sizi fazla rahatsız etmeyim. Bir ürün daha karşıma çıktı. Be quit! Dark rock Pro 4 hangisi daha iyi performans ve sessizlik açısından.

Testlere bakarsak aşağı yukarı sonuçları aynı. Beğendiysen alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı