Deepcool Captain 360 EX Fanlar Gürültülü Çalışır mı?

Arycanda

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Dış Ticaret / İhracat Sorumlusu
Biliyorsunuz ki kasa içindeki fan sesinden, gürültüden herkes rahatsız olur. Kapalı devre sıvı soğutma almayı düşünüyorum. 360 mm'lik sıvı soğutma radyatörleri üzerindeki fanlar çok mu gürültülü çalışır acaba? BIOS'tan fan devri ayarları oluyor mu? Aranızda 360 mm radyatör kullanan varsa marka ve modeli yazar mısınız?

Almak istediğim model Deepcool Captain 360 EX. Bu konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz ki kasa içindeki fan sesinden, gürültüden herkes rahatsız olur. Kapalı devre sıvı soğutma almayı düşünüyorum. 360 mm'lik sıvı soğutma radyatörleri üzerindeki fanlar çok mu gürültülü çalışır acaba? BIOS'tan fan devri ayarları oluyor mu? Aranızda 360 mm radyatör kullanan varsa marka ve modeli yazar mısınız?

Almak istediğim model Deepcool Captain 360 EX. Bu konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Fan hızı 2000 rpm'nin üstüne çıkmadıkça öyle aman aman ses yapmaz bende 3000 rpm 3 tane fan var oradan referans ile söylüyorum ürünü hiç görmedim

Şimdi baktım ürünün özelliklerine rahatsız edici bir fan sesi duymaman lazım 1800 rpm ama fan kanatlarında ses kesici kanatlar olmadığından birşey diyemem ama yinede sessiz bir ürün bence

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı