DeepCool Castle 360EX RGB alınır mı?

Bi Tasarımcı

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, sistem topluyorum ve önüme bir ürün çıktı.

DeepCool Castle 360EX RGB. Fiyatı uygun gibi. Soğutacağı işlemci: Intel Core i5-13400

Alınır mı? Alınmaz mı? (Başka bir şey tavsiye etmeden alınır veya alınmaz derseniz çok mutlu olurum, iyi günler)

İçinden Intel işlemciyle uyumlu aparatlar da çıkıyor. AM4 yazdığına bakma. 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcini zaten havada karada soğutur. Bu para buna verilmez. Şaka gibi bir fiyat. :D O kadar para harcamana üzüleceğim için öneride bulundum tabi takdir senin. :D

İçinden Intel işlemciyle uyumlu aparatlar da çıkıyor. AM4 yazdığına bakma. 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcini zaten havada karada soğutur. Bu para buna verilmez. Şaka gibi bir fiyat. :D
Performansı iyi mi dersin? Ve Intel ile olup olmadığına bakmamıştım teşekkürler.

İçinden Intel işlemciyle uyumlu aparatlar da çıkıyor. AM4 yazdığına bakma. 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcini zaten havada karada soğutur. Bu para buna verilmez. Şaka gibi bir fiyat. :D O kadar para harcamana üzüleceğim için öneride bulundum tabi takdir senin. :D
Yani 4-5 saat oyun oynayacağım

İşlemcin için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Uygun fiyatlı hava soğutma alman daha uygun olacaktır.
Yani çok fazla bilgisayar kullanacağım kanka, bana performansı önemli. İyiyse alacağım yani 4-5 saat oyun oynayacağım, edit falan da yapacağım. Güçlü mü?

@Bi Tasarımcı Hocam 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcin ile zaten klima gibi iş görecektir bu. :D
Öyleyse gayet iyi, hayatımda ilk defa sistem topluyorum da kusura bakma. 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani çok fazla bilgisayar kullanacağım kanka, bana performansı önemli iyiyse alacağım yani 4-5 saat oyun oynayacağım, edit felanda yapacağım. Güçlü mü?
Kafanızın rahat olmasını istiyorsanız aşağı bırakacağım sıvı soğutucuya bakabilirsiniz.

Kafanızın rahat olmasını istiyorsanız aşağı bırakacağım sıvı soğutucuya bakabilirsiniz.

Benim önerdiğim sıkıntılı mı? Daha iyi olduğunu düşünüyorumda 😃

@Bi Tasarımcı
i5 13400 ısınan bir işlemci değil.
Bu tarz bir ürün fazlasıyla işini görecektir.
Sıvı soğutma fantezin varsa alabilirsin.
İlk kez topladığıma göre en iş görenleri seçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı