DeepCool CC560 alınır mı?

FurKaan61

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. Şu an elimde Rampage space modeli bir kasa var ve hava akışı berbat. Fanları da rahatsız edecek kadar sesli. Bana sessiz ve güzel bir hava akışı olan kasa önerebilir misiniz? Şu an aklımda bir kasa var, hatta siparişi verdim bugün ama yine de daha mantıklı bir tercih olabilir mi diye tereddüt ettim ve sizlere danışmak istedim. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

Elimde bulunan kasa: Rampage Space Bilgisayar Kasası

Şu an siparişini yaptığım kasa: https://www.ciceksepeti.com/deepcool-cc560-4-led-fanli-gaming-mid-tower-pc-kasasi-kcm55024705

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. Şu an elimde Rampage space modeli bir kasa var ve hava akışı berbat. Fanları da rahatsız edecek kadar sesli. Bana sessiz ve güzel bir hava akışı olan kasa önerebilir misiniz? Şu an aklımda bir kasa var, hatta siparişi verdim bugün ama yine de daha mantıklı bir tercih olabilir mi diye tereddüt ettim ve sizlere danışmak istedim. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

Elimde bulunan kasa: Rampage Space Bilgisayar Kasası

Şu an siparişini yaptığım kasa: https://www.ciceksepeti.com/deepcool-cc560-4-led-fanli-gaming-mid-tower-pc-kasasi-kcm55024705

Kendim kullanıyorum güzel kasa önü mesh olmasa da soğutması iyi 2 aydır elimde DEEPCOOL CC560 Gaming ATX Siyah Kasa
Buradan daha ucuza alabilirdin benim kasam ARGB Rainbow fanlara sahip.

CG560'ı var bir de onun. Onu da bir araştırın derim. O biraz daha iri ve havadar. Yakın zamanda 1500 liraya görmüştüm hepsiburada üzerinde.
CC560 Modelinden memnun kalmadığım takdirde ona geçiş yapabilirim. Şuan inceledim, full mesh kasa fakat bütçemi bir tık aşıyor. Teşekkürler öneriniz için.

Kendim kullanıyorum güzel kasa önü mesh olmasa da soğutması iyi 2 aydır elimde DEEPCOOL CC560 Gaming ATX Siyah Kasa
Buradan daha ucuza alabilirdin benim kasam ARGB Rainbow fanlara sahip.
Bu model galiba yarı mesh olarak geçiyor. Full mesh ile 5-6 derece oynadığını gördüm birkaç yerde. Fakat şuan elimdeki kasa (rampage space) aşırı ısınıyor, performanslı çalışmıyor. Ve sesi rahatsızlık verici. Deepcool CC560 modelinin sesi nasıl sizce? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

CC560 modelinden memnun kalmadığım takdirde ona geçiş yapabilirim. Şu an inceledim, Full mesh kasa fakat bütçemi bir tık aşıyor. Teşekkürler öneriniz için.

Bu model galiba yarı mesh olarak geçiyor. Full mesh ile 5-6 derece oynadığını gördüm birkaç yerde. Fakat şu an elimdeki kasa (Rampage space) aşırı ısınıyor, performanslı çalışmıyor. Ve sesi rahatsızlık verici. DeepCool CC560 modelinin sesi nasıl sizce? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

Sessiz bir kasa cidden ağır fark etti eski thermal take kasama göre eski kasamda meshti ama ses konusunda bu çok ciddi fark etti işlemci soğutucum stok olmadığı halde fan devri yüksek olduğu halde cidden sessiz monitörümden kaynaklı uğultu var onun dışında memnunum monitörüde değişeceğim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı