Konuyu incelerseniz kullanılan PSU'nun iyi olmadığını belirttik. Kasanın yapısı güzel.Merhaba, bende bu kasadan almak istiyorum. Çok sesli çalışıyor mu fanları. Sessiz bir kasa olarak önerir misin? Alan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi? Teşekkür ederim.
O zaman sadece dış kasa alınıp, PSU olarakta NZXT C650 alınsa daha iyi olacak. teşekkürlerKonuyu incelerseniz kullanılan PSU'nun iyi olmadığını belirttik. Kasanın yapısı güzel.
Evet. Güzel seçim olur.O zaman sadece dış kasa alınıp, PSU olarak da NZXT C650 alınsa daha iyi olacak. Teşekkürler
İçi iyi değil. Vasat bir ürün.Kimse adını duymazken 6 ay önce bu ikiliyi Sinerji'den 1500'e almıştım. Ben aldıktan sonra paylaşınca 3000 liraya çıkarmışlar. Evet kasanın abartılacak bir yanı yok ama temiz, kusursuz işçilikli kasa. Dandik değil abartılacak bir yanı da yok. 4 fanı da ARGB, fan çoğaltıcısı, RGB modülü, anakart için bağlantısı çıkıyor. Güç kaynağı da dıştan bakınca eli ayağı düzgün bir şeye benziyor içini bilemeyiz. Kabloları vs güzeldi. Ben beğendim. İş yerindeki PC'ye almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.