Elektronik Deepcool CC560 + FP650 PSU set 1999TL

Kasa bende var bayağı geniş AG400 Taktım 3-4 cm yer kaldı ferah ve şık, tek eksisi yarı mesh olması.

Merhaba, bende bu kasadan almak istiyorum. Çok sesli çalışıyormu fanları. Sessiz bir kasa olarak önerirmisin. Alan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirmi? Teşekkür ederim

Merhaba, bende bu kasadan almak istiyorum. Çok sesli çalışıyor mu fanları. Sessiz bir kasa olarak önerir misin? Alan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi? Teşekkür ederim.
Konuyu incelerseniz kullanılan PSU'nun iyi olmadığını belirttik. Kasanın yapısı güzel.

Kimse adını duymazken 6 ay önce bu ikiliyi Sinerji'den 1500'e almıştım. Ben aldıktan sonra paylaşınca 3000 liraya çıkarmışlar. Evet kasanın abartılacak bir yanı yok ama temiz, kusursuz işçilikli kasa. Dandik değil abartılacak bir yanı da yok. 4 fanı da ARGB, fan çoğaltıcısı, RGB modülü, anakart için bağlantısı çıkıyor. Güç kaynağı da dıştan bakınca eli ayağı düzgün bir şeye benziyor içini bilemeyiz. Kabloları vs güzeldi. Ben beğendim. İş yerindeki PC'ye almıştım.

İçi iyi değil. Vasat bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…