Çözüldü DeepCool CC560 nasıl bir fan hub alınmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slmgoko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam, DeepCool CC560 kasam siparişten geldi fakat kasada fan kontrolcü yok. Fanlar ise ilk defa gördüğüm bağlantı şekillerinde. Fotoğraflarını ekledim. Bunlar için nasıl bir fan hub almam gerekiyor? Bir de işlemci için sıvı soğutucu siparişi vermiştim, haliyle onunda bağlantısı nasıldır hiç bilmiyorum.

Sıvı soğutucu
Sıvı soğutucumda bu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_1194.jpeg

IMG_1193.jpeg

IMG_1192.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sıvı soğutu nasıl olacak?

Onun da içinden fanları tek yerde birleştirmek için kablo çıkar. O kabloyu CPU_FAN yuvasına takacaksınız fanların kablolarını ise o iki girişin birleştiği çoklayıcıya.

Onun da içinden fanları tek yerde birleştirmek için kablo çıkar. O kabloyu CPU_FAN yuvasına takacaksınız fanların kablolarını ise o iki girişin birleştiği çoklayıcıya.
Çok teşekkür ederim hocam. Bunlar normal fan sanırım argb değil anakartta argb kısmına takılacak falan zannedip fan hub alınacak diye düşünmüştüm.

Çok teşekkür ederim hocam. Bunlar normal fan sanırım ARGB değil anakartta ARGB kısmına takılacak falan zannedip fan hub alınacak diye düşünmüştüm.

Yok sadece mavi renkli ışıkları bulunmakta o fanların herhangi bir şekilde RGB falan değil.

Ayrıyeten yardımcı olduysam çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı