DeepCool CC560'ın hangi modeli gelir?

Reset tuşuna basılı tutunca kapanacaktır ışıklar.

Kontrolcü olmadan ARGB ışıkları çalışmaz. O yüzden kontrolcü ile gelecektir merak etmeyin. Zaten DeepCool' un orjinal ARGB fanı ile gelecektir. ARGB olup olmadığını anlamak için yine kontrolcü veya 3pin ARGB header olan bir anakart gerekiyor. Anakartınızın marka modeli nedir?
Teşekkürler ; Anakartım

Sağdaki ARGB olan geldi, içinden kontrolcü de çıktı, benim endişem aslında fiyatından dolayı göndermezler diye düşündüm neyseki yanılmışım. Yorumlarınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

@STE1N @Kratosun Veliahtı @bashee

Son düzenleme:
Teşekkürler ; Anakartım

Sağdaki ARGB olan geldi, içinden kontrolcü de çıktı, benim endişem aslında fiyatından dolayı göndermezler diye düşündüm neyseki yanılmışım. Yorumlarınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

@STE1N @Kratosun Veliahtı @bashee

Ürün sorunsuz şekilde ulaşmıştır umarım çünkü benim fanlar arızalı çıktı değişime gönderdim...

Ürün sorunsuz şekilde ulaşmıştır umarım çünkü benim fanlar arızalı çıktı değişime gönderdim...
Sadece kutudan çıkarıp ezik, kırık, kontrolü yaptım neyse ki sorun yok ama fanları test etmedim birazdan ederim.

Fanları test ettim çalışıyor ARGB'ler de çalışıyor. 4 fanı birden SYS_FAN portuna takınca biosta dönüş hızları 900 - 24000 RPM arası rakamlar gösteriyor sanırım 1 porta 1 veya 2 fan takılmalı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı