DeepCool CH510 mesh alınır mı?

Hayırlı olsun. :) CH560 digital sanırım bu kadar uygun fiyatlı olmaz ki bu kasada bugün 100 lira artmış. Dümdüz dolardan çevirsek bile 120 dolardan satılıyormuş zaten düz hesap 3.233, 86 TL'ye geliyor. Bunun KDV'si gümrüğü vs bütün vergiler 5K ya falan gelir :D

Evet fiyatına şimdi baktım arada 30 dolar fark var CH510 90 dolar yine ucuza satılıyor TR de 2.168 TL hala Trendyol da stok az

Evet fiyatına şimdi baktım arada 30 dolar fark var CH510 90 dolar yine ucuza satılıyor TR de 2.168 TL hala Trendyol da stok az.

Aynı mağaza satıyor bende N11 üzerinden aldım. N11 de 2.399 TL olmuş bugün. Ben kupon var diye oradan almıştım. Boyut olarak bir farkı var mı kasaların ona hiç bakmadım ama sanırım aynı. Tek farkı ekran var diye gördüm ben PSU tünelinin ön tarafında. Bekleme değer mi bilemedim açıkçası Türkiye şartlarında beklediğin her dakika zarar.

@Silco Kasa geldi mi, nasıl beğendin mi :)

Son düzenleme:
Aynı mağaza satıyor bende N11 üzerinden aldım. N11 de 2.399 TL olmuş bugün. Ben kupon var diye oradan almıştım. Boyut olarak bir farkı var mı kasaların ona hiç bakmadım ama sanırım aynı. Tek farkı ekran var diye gördüm ben PSU tünelinin ön tarafında. Bekleme değer mi bilemedim açıkçası Türkiye şartlarında beklediğin her dakika zarar.

@Silco kasa geldi mi, nasıl beğendin mi :)

Beğendim güzel kasa daha sistemi kurmadığım için sıcaklık test yapamadım malzeme çok kaliteli durmuyor ama idare eder.

Beğendim güzel kasa daha sistemi kurmadığım için sıcaklık test yapamadım malzeme çok kaliteli durmuyor ama idare eder.

Bende ekran kartını alamadığım için henüz kuramadım. Hatta belirttiğim fanları da almadım daha almadan zam yedi :) Malzeme kaliteli durmuyordan kastın nedir bende inceledim biraz herhangi bir sorun göremedim.

Bende ekran kartını alamadığım için henüz kuramadım. Hatta belirttiğim fanları da almadım daha almadan zam yedi :) malzeme kaliteli durmuyordan kastın nedir bende inceledim biraz herhangi bir sorun göremedim.

Daha ağır bekliyordum hafif geldi 🫠ben ekran kartı ikinci el 6900XT almıştım siz ne arıyorsunuz.

Daha ağır bekliyordum hafif geldi 🫠ben ekran kartı ikinci el 6900XT almıştım siz ne arıyorsunuz.

Ağırlık konusunda haklısın ancak kasanın yapısı gayet sağlam geldi bana. Öyle dandik malzeme kullanılmamış. Bu fiyatlara ve hatta daha yüksek ücretlere bunun yarı kalitesinde olmayan kasalar var maalesef. Ekran kartı olarak 3080 Ti diye düşünüyorum ama bir yandan da beklesem de 4080'ler 2. el e düşünce 4080 mi alsam diye de düşünmüyor değilim. 4080 ilk çıktığında yurt dışından 22K ya geliyordu şu an yurtdışıyla yurt içi aynı fiyat. Muallaktayım o yüzden :)

Son düzenleme:
Ağırlık konusunda haklısın ancak kasanın yapısı gayet sağlam geldi bana. Öyle dandik malzeme kullanılmamış. Bu fiyatlara ve hatta daha yüksek ücretlere bunun yarı kalitesinde olmayan kasalar var maalesef. Ekran kartı olarak 3080 Ti diye düşünüyorum ama bir yandan da beklesem de 4080'ler 2. el e düşünce 4080 mi alsam diye de düşünmüyor değilim. 4080 ilk çıktığında yurt dışından 22K ya geliyordu şu an yurtdışıyla yurt içi aynı fiyat. Muallaktayım o yüzden :)

2'el de 4000 serisinin ucuz olacağını sanmam 3000 serisi ve 6000 serisi bayağı dip fiyattalar 3080 11 ay garantili 8.750TL görmüştüm.

Maksimum 11k ya kadar temiz düzgün 3080 Ti bakıyorum ha olursa 12K ya 3090 da olur ancak o fiyatlara olanlar genelde mining de çok yıpranmış oluyor duruma göre değerlendireceğim artık. Neyse konuyu saptırmayalım :) Kasa konusunda da fan eksiğini tamamlamadan ve ekran kartı olmadan kurmam diye düşünüyorum. Arctic fanların fiyatları da uçmuş ve Deep cool FK120'den daha az CFM'e sahip ilginç bir şekilde. Keşke kasa içersinde gelseymiş 3 fan ön taraf için. Kasanın tek eksi yönü şuanlık benim için bu.

Maksimum 11k ya kadar temiz düzgün 3080 Ti bakıyorum ha olursa 12K ya 3090 da olur ancak o fiyatlara olanlar genelde mining de çok yıpranmış oluyor duruma göre değerlendireceğim artık. Neyse konuyu saptırmayalım :) kasa konusunda da fan eksiğini tamamlamadan ve ekran kartı olmadan kurmam diye düşünüyorum. Arctic fanların fiyatları da uçmuş ve Deep cool FK120'den daha az CFM'e sahip ilginç bir şekilde. Keşke kasa içerisinde gelseymiş 3 fan ön taraf için. Kasanın tek eksi yönü şu anlık benim için bu.

3080 Ti bulursam size haber ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı