DeepCool CK560 vs MSI MAG FORGE 100M

Makaleler
1
DeepCool CK560 2xUSB3.0 1xTypeC Mid-Tower ATX Gaming Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda kasa indirimde ve almayı düşünüyorum. Forumlarda iyi dendiğini gördüm, 4 fanla geliyormuş ve sessizmiş. Görüntüsü aşırı hoşuma gitmediği için size de sormak istedim. Maks. 3000-3200TL bandında daha iyi bir kasa var mı yoksa bu kasa alınır mı? Görüntü ve özellikle sesi benim için çok önemli. https://www.hepsiburada.com/msi-mag...-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000RJOM9 diğer adayım da MSI MAG Forge 100M, bunun görüntüsü daha iyi. Hangisi daha iyi kasa?

NZXT H5 Flow CC-H51FB-01 2x120mm Mesh Temperli Cam USB Type-C Siyah E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com son aday da bu

Son düzenleme:
Rehber: Raijintek Ponos MS4 alınır mı?

Size önerilen kasaları kendinizinde araştırıp detaylı inceleyip öyle karar vermeniz lazım, DeepCool kasaları alınır kötü değil ama bütçeniz doğrultusunda daha iyisini önermeye çalışıyoruz, sessizlik konusunda ise kasanın içindeki fanın modelini öğrenip onun DB'sine göre karar verirsin, benim vaktim olmadığı için inceleme video'larına bakamadım, ama bütçenizi yükseltirseniz tavsiyem; Be Quiet Pure base 500DX bende bu kasa fan son derece sessiz zaten Be Quiet fanlar sessizlik kosununda en iyilerden, ama kasanın siyahı yok piyasada beyazı var, illaki siyah diyorsanız Jumbum'da ön sipariş olarak teslimat 1 ay sonraya veriyor.

be quiet! Pure Base 500DX Black Kasa

be quiet! Pure Base 500DX Black Kasa

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı