DeepCool LE500 alınır mı?

Demeanour

Hectopat
DeepCool LE500 sıvı soğutucu alınır mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F ve stok soğutucu ile birlikte oyundayken 95-96 derecelerde geziyor. Hava soğutucu almak çok istemiyorum hem çok kaba duruyor hem de RAM üzerine falan gelirse zarar verir diye almak istemiyorum. Kasa olarak DeepCool CC560 kullanıyorum. Bir de montajı çok zor mu?

DeepCool LE500 sıvı soğutucu alınır mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F ve stok soğutucu ile birlikte oyundayken 95-96 derecelerde geziyor. Hava soğutucu almak çok istemiyorum hem çok kaba duruyor hem de RAM üzerine falan gelirse zarar verir diye almak istemiyorum. Kasa olarak DeepCool CC560 kullanıyorum. Bir de montajı çok zor mu?
phantom spirit daha iyi olur hocam kasan nedir?

Hocam, kasam DeepCool CC560 ancak çok zorunda kalmazsam hava soğutma almak istemiyorum.

Hocam bu daha iyi soğutur neden istemiyorsun o sıvı soğutucu giriş seviyesi bir sıvı soğutucu.

Giriş seviyesi bir sıvı soğutucu pek önerdiğimi söylemem, Cızırtı yapabiliyor sesli çalışabiliyor. Arkadaşın attığı Phantom Spirit hem daha uzun ömürlü hem daha iyi olacaktır. Bütçenize göre öneri yapabiliriz ama bu bütçede gereksiz.

Ram üzerine gelmesin diye fanlarının yüksekliği ayarlanabiliyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı