DeepCool LE500 muadili nedir?

GamingX

Hectopat
Daha fazla  
Piyasada satılan bu sıvı soğutucunun özelliklerinde LGA1700 için çift fanlı bir muadil var mı?

Son düzenleme:
Bütçe ne kadar?
3000 lirayı geçmesin. Eğer çok iyiyse 3300'e kadar çıkarım.

Daha önce ben de 240R V2'yi düşünüyordum ama kimse tavsiye etmedi. Ayrıca birkaç gün önce 2600-2700 lira fiyatındaydı, zam yapmışlar. Yani fiyatı kalitesine göre artmıyor, ederi değil.

Epey sitesi piyasadaki bütün ürünleri taramıyor. Epey'de bulunmayan çeşitli teknoloji e-ticaret sitelerinde bulunan birçok ürün var. O yüzden sordum.

Son düzenleme:
Performanslısını bulmak zor ya. O yüzden o özelliklerde dedim. LE500'ün ~86 CFM hava akışı vardı. Hava akışı düştükçe işlemcinin yük altında çalışma sıcaklığı artıyor. O zaman da sıvı soğutucuya o kadar para vermenin bir anlamı kalmıyor. Olmadı LE500'ün tekrar stoklara girmesini bekleyeceğim.

Performanslısını bulmak zor ya. O yüzden o özelliklerde dedim. LE500'ün ~86 CFM hava akışı vardı. Hava akışı düştükçe işlemcinin yük altında çalışma sıcaklığı artıyor. O zaman da sıvı soğutucuya o kadar para vermenin bir anlamı kalmıyor. Olmadı LE500'ün tekrar stoklara girmesini bekleyeceğim.
DeepCool LE520 aldım. Aylardır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tam yük altında bile i5-12400F işlemci 60 dereceyi geçmiyor. Boştayken 30-35 derecelerde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı