SenceSıvı soğutuyucuya gerek yok bu işlemci için. Aslında hiç biri için gerek yokta o ayrı mevzu. Ben LE500 yerine Phantom Spirit tercih ederdim. Bunlara ek olarak UV yapabilirsen 5600'e soğutucu performansıda alabilirsin.
Ses olayını pek bilmiyorum, performans olarak ise Phantom bir tık daha iyi ama ahım şahım fark yok. 5 derece falan fark vardır yani ortalama. Ek olarak Phantom'da fazladan 1 bakır boru var, Peerless'e kıyas ile. Bu borular ısı dağılımını kolaylaştırıyor. Arada ki 400 liralık farka değer diye düşünüyorum.Sence
Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Bu nasıl? Chatgptden phantom spirit ile karşılaştırdığımda, bu bahsettiğim soğutucu için sessizlik ve performans açısından daha iyi olduğunu söylüyor.
Ses olayını pek bilmiyorum, performans olarak ise Phantom bir tık daha iyi ama ahım şahım fark yok. 5 derece falan fark vardır yani ortalama. Ek olarak Phantom'da fazladan 1 bakır boru var, Peerless'e kıyas ile. Bu borular ısı dağılımını kolaylaştırıyor. Arada ki 400 liralık farka değer diye düşünüyorum
Evet TF7.Phantom spiritin yanında termal macun geliyor mu ?
Dostum çok sağol tavsiyen için siparişi vericeğim inşallah en yakın zamanda.Evet TF7.
İnşallah dostum, pişman etmez merak etme. Hayırlı olsun şimdiden.Dostum çok sağol tavsiyen için siparişi vericeğim inşallah en yakın zamanda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.