Benim anakartımda da ARGB ve RGB girişi yok. ARGB çoklayıcı ile fanları Cooler Master Halo fanların kontrolcüsüne bağladım tuşla değişiyorum renkleri.
Şu tarz modeller var bir de Rush Rgb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Kontrolcü Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
https://www.deepcool.com/download/pdf/LS_SE.pdf bi bakma şansın vamı hocam rica etsemHayır bunu USB takmıyorsun. Fanların RGB kablosunu takıp kumandayla değiştirebilirsin. Ayrıca RGB değilmiş ARGB bu Sıvı Soğutma.
RGB kabloysa 4 Pin, ARGB ise 3 pin oluyor. Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 3pin ARGB + 3 Pin Fan, ARGB Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Bu 3 pin ARGB kontrolcüsü.
Ben zaten bakıp söyledim. Bunu atana kadar fotoğrafını çekip atsan zaten anlaşılır. Bir fan kablosu var anakarta takılan PWM, bir de 3 pin ARGB ışıklandırma kablosu var.
Evet gücü Sata'dan alıyor. ARGB girişi olan bir Anakart alırsanda çoklayıcı görevi görür.Aynen hocam ben seyi merak ettim ARGB kumandalı seyi SATA'ya mı takıyoruz sadece güc alması için?
Evet gücü SATA'dan alıyor. ARGB girişi olan bir anakart alırsanda çoklayıcı görevi görür.
attgınız 2 tane var hocam hangisini alayım ?Evet gücü Sata'dan alıyor. ARGB girişi olan bir Anakart alırsanda çoklayıcı görevi görür.
Sağ olasın hocam.
attgınız 2 tane var hocam hangisini alayım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.