DeepCool LS520 SE sıvı soğutucuya termal macun sürülür mü?

387787

Hectopat
Selamünaleyküm iyi sosyaller arkadaşlar. DeepCool LS520 SE sıvı soğutucu aldım, ilk defa sıvı soğutucu aldım elime. Şimdi YouTube'dan montaj videoları izlerken videoların hepsinde kimsenin işlemciye termal macun sürmediğini fark ettim. Hiç kimse termal macun sürmedi. Acaba o kısımları kesmişler midir? Yoksa sıvı soğutucularda termal macun sürülmüyor mu ikilemde kaldım. Aldığım abi işlemciye sürebilirsin demişti ama videolarda sürülmüyor. Termal macun siparişini de verdim, sistemim AMD, AMD montajını yapacağım bu sıvı soğutucunun, işlemciye termal macun sürmeli miyim?

Pompa üzerinde varsa sürmene gerek yok. Yoksa süreceksin mecbur.

Hocam macunu aldım zaten olsa da yine işlemciye sürsem sıkıntı olmaz değil mi? Var mı yok mu bir şey de anlamıyorum ki donanım cahili bir adamım.

Soğutucuda halihazırda sürülü olarak geliyor olabilir. Termal macun kullanılır.
Örnek:
Arctic Liquid Freezer Kurulumu

Eyvallah hocam çok sağ olun, işlemci de zaten bu videodaki gibi bir şeydi. Aynı şekilde süreyim ben siparişini vermiştim zaten. Çok sağ olun vallahi.

Hocam macunu aldım zaten olsa da yine işlemciye sürsem sıkıntı olmaz değil mi? Var mı yok mu bir şey de anlamıyorum ki donanım cahili bir adamım.

Eyvallah hocam çok sağ olun, işlemci de zaten bu videodaki gibi bir şeydi. Aynı şekilde süreyim ben siparişini vermiştim zaten. Çok sağ olun vallahi.
Zaten varsa neden sürüyorsun? Performansını düşürürsün. Fazlası iyi değil.

Zaten varsa neden sürüyorsun? Performansını düşürürsün. Fazlası iyi değil.

Onu bilmiyordum hocam tamamdır olup olmadığını internetten araştırıp bakayım. Bir de ürünü 2. el aldım, yaklaşık 6 7 ay kullanılmış ürün. Eğer zaten varsa bu sürede işlevselliğini yitirmiş olur mu yenilememde fayda var mıdır? Yoksa eğer sürülü geliyorsa ürün 6 7 ay kullanılan termal macunda sıkıntı olmaz dümdüz takip devam mı etmeliyim?

Onu bilmiyordum hocam tamamdır olup olmadığını internetten araştırıp bakayım. Bir de ürünü 2. el aldım, yaklaşık 6 7 ay kullanılmış ürün. Eğer zaten varsa bu sürede işlevselliğini yitirmiş olur mu yenilememde fayda var mıdır? Yoksa eğer sürülü geliyorsa ürün 6 7 ay kullanılan termal macunda sıkıntı olmaz dümdüz takip devam mı etmeliyim?
Ürün ikinci else termal macun varsa bile silip sıfırdan uygularsın. Zaten normal şartlarda dahi senede 1-2 de termal macun değiştiriyorum ben.

Ürün ikinci else termal macun varsa bile silip sıfırdan uygularsın. Zaten normal şartlarda dahi senede 1-2 de termal macun değiştiriyorum ben.

Hocam ürünün kendisinde fabrikadan çıkarken termal macun sürülüyormuş bakır tabakaya. Bir bakayım, silebilirsem silip kendim sıkayım macunu. Çok teşekkür ederim hocam yorumlarınız için eyvallah.

2. el aldıysan yoktur üzerinde macun. Güzelce temizlersin pompayı, işlemcinin üzerinde de yeni aldığın macunu kullanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı