DeepCool LS720 için fan önerisi

Daha fazla  
Merhaba, LS720 bir fanda ciddi bir ses sorunum var, coil whine. Diğerlerini denedim ama ses sorunu olmuyor sadece biri sıkıntılı. Yeni bir RGB sessiz çalışan, performanslı fan alayım diyorum. Bu ürünü buldum, sizce nasıl ve uyumlu mu daha iyisi var mı? Amazon.com.tr
@deadfellow

Son düzenleyen: Moderatör:

RGB şart diyorsanız yukarıdakiler.
RGB önemli değilse önerildiği gibi Arctic P12 ya da DeepCool FK120 öneririm.

RGB olmayınca daha F/P olur, özellikle fk120.

Daha mı iyi soğutur hocam o açıdan mı söylediniz? Çok fark eder mi?

RGB güzel gözüküyor o yüzden tercih ediyorum, fiyat farkı da varmış ama çok önemli değil. Yurt dışından alamam hocam, gelmesi uzun sürer.

Bu ürün aynısı değil mi hocam? DeepCool FK120 120mm 4-pin PWM Fan Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Son düzenleme:
Arctic P12 piyasada tutulan, performansı yüksek ve bunu düşük ses seviyesinde yapan bir ürün. O nedenle tavsiye edilir.
DeepCool da kendini kanıtlanmış kağıt üstünde Arctic ile benzer performans veren ürünlerden biri. F/P yüksek olduğu için tavsiye ederim. Amazon'dan alırsanız Prime üyelik ve vergisi ile 3 fan 1000 ₺ geliyor. Sadece 10/15 gün beklemeniz lazım.

Eğer bütçeniz müsait ise yukarıdaki Arctic P12/Bionic P12 serilerinden birini alın geçin. Bionic ufak bir farkla daha iyi. Teknobiyotik ARGB olmayan versiyonlarını satıyor.

Arctic P12 piyasada tutulan, performansı yüksek ve bunu düşük ses seviyesinde yapan bir ürün. O nedenle tavsiye edilir.
DeepCool da kendini kanıtlanmış kağıt üstünde Arctic ile benzer performans veren ürünlerden biri. F/P yüksek olduğu için tavsiye ederim. Amazon'dan alırsanız Prime üyelik ve vergisi ile 3 fan 1000 ₺ geliyor. Sadece 10/15 gün beklemeniz lazım.

Eğer bütçeniz müsait ise yukarıdaki Arctic P12/Bionic P12 serilerinden birini alın geçin. Bionic ufak bir farkla daha iyi. Teknobiyotik ARGB olmayan versiyonlarını satıyor.

Bunu alıyorum o zaman hocam? LS720'nin diğer iki fanı sorunsuz ona zararı olmaz değil mi? Çakışmaz yani? Hocam bir de başka konum var fanla ilgili oraya da bakar mısınız? ARCTIC P12 PWM PST ARGB 120mm 0-2200 RPM 0dB Yarı Pasif Yüksek Basınçlı Kasa Fanı (AR-ACFAN00231A) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Aldığınız fanları radyatöre takın, çıkanları da egzoz fanı olarak kullanabilirsiniz.

Konuya baktım, format + BIOS güncellemesi yapıp denemeniz lazım.

Aldığınız fanları radyatöre takın, çıkanları da egzoz fanı olarak kullanabilirsiniz.

Konuya baktım, format + BIOS güncellemesi yapıp denemeniz lazım.

Yaptım hocam, çok sağ olun. Ben sadece 1 fan düşündüm, diğer ikisi LS720 içinde gelen olacak. Bu iki ürün arasındaki tek fark RGB olmaları mı?
Arctic P12 PWM pst ARGB 0dB - 120 mm PWM kasa fanı, statik basınç için optimize edilmiştir, kasa fanı, yarı pasif: 0-2000 devir/dakika, 5V 3 pin ARGB-LED, tek fan - siyah Amazon.com.tr
Arctic bionix P120 PC fanı, 120 mm oyun kasası fanı, PWM pst paylaşım fonksiyonu, statik basınç için optimize edilmiştir, soğutucu, RPM senkronizasyonu, 200-2100 RPM - gri Amazon.com.tr
Fark çok değilse RGB düşündüm ama sessiz istiyorum. Bu RGB olanı egzoz fan olarak kullanıyorum şu an.

Yaptım hocam, çok sağ olun. Ben sadece 1 fan düşündüm, diğer ikisi LS720 içinde gelen olacak. Bu iki ürün arasındaki tek fark RGB olmaları mı?
Arctic P12 PWM pst ARGB 0dB - 120 mm PWM kasa fanı, statik basınç için optimize edilmiştir, kasa fanı, yarı pasif: 0-2000 devir/dakika, 5V 3 pin ARGB-LED, tek fan - siyah Amazon.com.tr
Arctic bionix P120 PC fanı, 120 mm oyun kasası fanı, PWM pst paylaşım fonksiyonu, statik basınç için optimize edilmiştir, soğutucu, RPM senkronizasyonu, 200-2100 RPM - gri Amazon.com.tr
Fark çok değilse RGB düşündüm ama sessiz istiyorum. Bu RGB olanı egzoz fan olarak kullanıyorum şu an.

Hocam bir de fanlardan teki farklı olsa LS720 sorun çıkarır mı?

Son düzenleme:
Bionic serisi biraz daha performanslı ama diğeri de iyidir. Arctic'ler sessiz fanlar hangisi olsa üzmez.

Birlikte çalışacaklar için ufak performans farkı olsa da büyük bir sorun değil. O kadar detaya inmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı