DeepCool LS720 logosu yanıp sönüyor

Eraserr

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi işlemci üzerindeki soğutucuda bulunan logo yanıp sönüyor ve tık, tık diye sürekli ses yapıyor. Ürünü yeni aldım montaj yaparken herhangi bir hata mı yaptım diye düşünüyorum. Sorunun ne olduğunu bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba, bugün ben de yeni bir LS720 aldım ve montajını gerçekleştirdim ancak benim de logom yanıp sönüyor ve ses var sürekli tık tık şeklinde logodan gelen sebebi nedir acaba?

Merhaba, bugün ben de yeni bir LS720 aldım ve montajını gerçekleştirdim ancak benim de logom yanıp sönüyor ve ses var sürekli tık tık şeklinde logodan gelen sebebi nedir acaba?
Ben destek birimiyle konuştum biostan fan ayarlarıyla alakalı olduğunu söylediler. Boştayken yapıyor yüke binince yapmıyor.

Ben destek birimiyle konuştum biostan fan ayarlarıyla alakalı olduğunu söylediler. Boştayken yapıyor yüke binince yapmıyor.

Merhaba, hâlâ aynı şekilde mi kullanıyorsunuz acaba. Biostan pompayı bağladığım CPU_FAN girişine ait hız ayarını full speed e çektiğim de problemi idarelik çözdüm şuanda sabit yanıyor amblem ve tık tık o ses gelmiyor ama tabii bu sebeple pompa sürekli 3000 RPM civarı çalışıyor.

Bununla ilgili garanti belgesindeki Arena bilgisayarla görüştüğümde full speed e geçmeden önce arıza olabilir gönderin inceleyelim demişlerdi. Sonrasında mailde full speed de düzeliyor ama pompanın ömründen yer mi diye sordum onlar da beni deepcool a direkt mesaj atmam hususunda yönlendirdiler.

N11 den Tebilon satıcısından almıştım ürünü.
Tebilondaki teknik serviste çalışan kişilerle telefon ile görüştüğümde bu ürün ile çok sistem topladıklarını ancak böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söylediler.

Sonra full speed e alınca tekrar aradım, hani pompanın ömrü atıyorum 5 yılsa full yükte 2-3 yıla iner mi diye sorduğumda sıkıntı olmayacağını söylediler.

Şuanda deepcool dan e-mail bekliyorum hafta içi dönerler sanırım ona göre garantiden servise gönderebilirim.

Merhaba, hâlâ aynı şekilde mi kullanıyorsunuz acaba. Biostan pompayı bağladığım CPU_FAN girişine ait hız ayarını full speed e çektiğim de problemi idarelik çözdüm şuanda sabit yanıyor amblem ve tık tık o ses gelmiyor ama tabii bu sebeple pompa sürekli 3000 RPM civarı çalışıyor.

Bununla ilgili garanti belgesindeki Arena bilgisayarla görüştüğümde full speed e geçmeden önce arıza olabilir gönderin inceleyelim demişlerdi. Sonrasında mailde full speed de düzeliyor ama pompanın ömründen yer mi diye sordum onlar da beni deepcool a direkt mesaj atmam hususunda yönlendirdiler.

N11 den Tebilon satıcısından almıştım ürünü.
Tebilondaki teknik serviste çalışan kişilerle telefon ile görüştüğümde bu ürün ile çok sistem topladıklarını ancak böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söylediler.

Sonra full speed e alınca tekrar aradım, hani pompanın ömrü atıyorum 5 yılsa full yükte 2-3 yıla iner mi diye sorduğumda sıkıntı olmayacağını söylediler.

Şuanda deepcool dan e-mail bekliyorum hafta içi dönerler sanırım ona göre garantiden servise gönderebilirim.
Tamamdır hocam eğer bir gelişme olursa beni de bilgilendirir misiniz bende ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum.

Tamamdır hocam eğer bir gelişme olursa beni de bilgilendirir misiniz bende ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum.
Tavsiyem stabil kullanım için full speed'de kullanmanız sizin de, fanları ise slient modda 900 RPM civarında kullanıyorum, işlemcim 5600 50 dereceyi geçmiyor yükte.

Dönüş yapıldığında buraya yazarım sizin için de tabi ki 🙏

Merhaba, DeepCool resmi sitesinden dönüşleri Ek'te gönderiyorum.

Sonuç olarak pompanın Full Speed'de çalışması gerektiği bu şekilde stabil performans alınabileceğini söylediler.

Ayrıca bunun pompa ömründen yemediğini belirttiler.

Biraz stres yaşadık ama sanırım içimiz rahatladı artık. 🙏

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-14-11-45-16-906_ru.yandex.mail.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-45-16-906_ru.yandex.mail.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2023-11-14-11-45-25-405_com.google.android.apps.translate.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-45-25-405_com.google.android.apps.translate.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-11-13-15-02-12-711_ru.yandex.mail.jpg
    Screenshot_2023-11-13-15-02-12-711_ru.yandex.mail.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-11-14-11-45-25-405_com.google.android.apps.translate.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-45-25-405_com.google.android.apps.translate.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2023-11-14-11-45-16-906_ru.yandex.mail.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-45-16-906_ru.yandex.mail.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2023-11-13-15-02-12-711_ru.yandex.mail.jpg
    Screenshot_2023-11-13-15-02-12-711_ru.yandex.mail.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Tavsiyem stabil kullanım için full speed'de kullanmanız sizin de, fanları ise slient modda 900 RPM civarında kullanıyorum, işlemcim 5600 50 dereceyi geçmiyor yükte.

Dönüş yapıldığında buraya yazarım sizin için de tabi ki 🙏

Merhaba, DeepCool resmi sitesinden dönüşleri Ek'te gönderiyorum.

Sonuç olarak pompanın Full Speed'de çalışması gerektiği bu şekilde stabil performans alınabileceğini söylediler.

Ayrıca bunun pompa ömründen yemediğini belirttiler.

Biraz stres yaşadık ama sanırım içimiz rahatladı artık. 🙏
tamamdır hocam teşekkür ederim. Çok Sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı