DeepCool LT720 Sıvı soğutmayı Corsair 4000D kasanın önünde kullanmak

Aynı kasa ile aynı soğutucuyu kullanıyorum. Kasa radyatörün takılı olduğu yerden gayet hava alabiliyor. Radyatörün hava akışını engellemesi gibi bir durum yok. Sadece montaja başlamadan önce üstteki fan slotlarından ön tarafa yakın olan yerde fan varsa onu sökün çünkü montajı zorlaştırıyor. 5800x3D ile kullanıyorum Cinebench'de 65-70 arası, oyun oynarken de 45-55 arası sıcaklıklarda dolaşıyor.

360mm olanı alıp ön kısma takmak sorun yaratmaz o zaman aradaki 250 TL farkı verip almaya değer mi diyorsun?

360mm olanı alıp ön kısma takmak sorun yaratmaz o zaman aradaki 250 TL farkı verip almaya değer mi diyorsun?

Aradaki fiyat farkı soğutucu için çok makul. 250 TL fazla verip 360mm alma şansı varken kaçırmamanız lazım bence. Şu anki işlemcinizle 240'lık da işinizi görür belki ama olası bir işlemci yükseltmesinde veya sistem değişikliğinde yeni soğutucuya ihtiyacınız kalmaz. Ön kısma takmanın potansiyel olarak yaratabileceği tek fark soğuk havayı radyatörden geçirince biraz ısınacağı için ekran kartına soğuk hava yerine biraz daha ısınmış havanın gelmesi. Benim durumumda ekran kartı sıcaklığım değişmedi, değişen senaryoda da devasa farklar olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı