DeepCool matrexx kas aalınır mı?

Dediğin yükseltmelerle 20.5K oluyor. Kesinlikle alınmaz. O paraya RTX 4060'lı sistemler alınıyor.

İşlemciyi i5 12400F yap, SSD'yi WD Blue SN580 yap bunu al. Çok daha
Ya doğru diyorsun da 6650xt 4060 dan biraz güçsüz bide knka ben İntel işlemciler amd kadar iyi olmuyor. Ama sen diyorsan bakilabilir

Dediğin yükseltmelerle 20.5K oluyor. Kesinlikle alınmaz. O paraya RTX 4060'lı sistemler alınıyor.

İşlemciyi i5 12400F yap, SSD'yi WD Blue SN580 yap bunu al. Çok daha iyi.
Ya güzel görünüyor ben kışın alıcam daha indirimli bişe bulabilirim bide knka sana ulaşabilmem için bi instagramını verir misin

Son düzenleme:
Intel işlemciler AMD kadar iyi olmuyor tam olarak ne alaka? I5 12400F, R5 5600 ile aynı kefede. Hatta oyun performansı daha iyi. Soket olarak da daha mantıklı. DDR5'e geçsen yine kullanırsın.

RTX 4060, 6650 XT'den çok daha iyi kart. Kas gücü bir tarafa, Watt başına performans, sunduğu teknolojiler, sürücü... Konularında çok çok daha mantıklı bir kart.

Ya güzel görünüyor ben kışın alacağım. Daha indirimli bir şey bulabilirim bir de kanka sana ulaşabilmem için bi Instagram'ını verir misin?
Instagram kullanmıyorum. PC'yi ne zaman alacaksan o zaman konu aç, beni etiketle yardımcı olurum.

Intel işlemciler AMD kadar iyi olmuyor tam olarak ne alaka? i5 12400F, R5 5600 ile aynı kefede. Hatta oyun performansı daha iyi. Soket olarak da daha mantıklı. DDR5'e geçsen yine kullanırsın.

RTX 4060, 6650 XT'den çok daha iyi kart. Kas gücü bir tarafa, watt başına performans, sunduğu teknolojiler, sürücü... Konularında çok çok daha mantıklı bir kart.

Instagram kullanmıyorum. PC'yi ne zaman alacaksan o zaman konu aç, beni etiketle yardımcı olurum.

Tamam ben seni etiketlerim sağ ol bu PC de kışa kalırsa senin dediğin gibi alacağım çok sağ ol.

Tamam ben seni etiketlerim sağ ol. Bu PC de kışa kalırsa senin dediğin gibi alacağım çok sağ ol.
Almadan önce konu aç. Bu PC şu an iyi ve uygun, o zamana kadar daha iyisi çıkabilir. Hazır sistem bunlar, kampanyalı fiyattan satılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı