DeepCool PF 700W güvenilir mi?

HoneyBee

Yoctopat
Daha fazla  
Sistemimde DeepCool PF 700W 80+ White güç kaynağı var.

Sistemim:
Ekran kartı: RTX 5070.
İşlemci: Ryzen 5 7600.
Anakart: Colorful Battle-AX A620M-D Pro v14.
RAM: 32 GB (2x16) 7600 MHz (OC)

Bu PSU sistemime yeterli olur mu? Uzun vadede sorun çıkarır mı? Güvenilir midir?
Sistemim yük altına girince PSU'dan hafif cızırdama sesleri geliyor çünkü.
Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Yeterli olur mu? 700watt kağıt üzerinde yeterli.

Kaliteli bir PSU değil. Bilindik bir marka olmasına kanmamak lazım. Muhtemelen C4 denemez ama kalitesiz bir PSU olduğu aşikar.

@yusuf7878

E tier psu. Kapasitörlerinin ne olduğu bilinmiyor diye not düşülmüş. Yani C4.
C4 değil lakin iyi de değil. Bir PSU'nun C4 olması için tasarımsal sıkıntısı olması lazım zaten.

İyi bir PSU değil. Filtrelemede AsiaX kapasitörler var.(belirli modellerde ChengX eğer öyleyse o kadar da kötü değil lakin AsiaX ise kötü) Bu kapasitörler Turbox'da da kullanılıyor. Yani kalitesini anlamışsındır.

Yeterli olur mu? 700watt kağıt üzerinde yeterli.

Kaliteli bir PSU değil. Bilindik bir marka olmasına kanmamak lazım. Muhtemelen C4 denemez ama kalitesiz bir PSU olduğu aşikar.

@yusuf7878

Beni bir süre götürür mü? İleride daha iyi bir şey alabilirim.
Zaten bu PSU hazır sistem almıştım DeepCool CC560 V2 kasası ile beraber geldi.

Beni bir süre götürür mü? İleride daha iyi bir şey alabilirim.
Zaten bu PSU hazır sistem almıştım DeepCool CC560 V2 kasası ile beraber geldi.
Ben markası dahi bilinmeyen bir psu kullanıyorum 3 yıldır. Cızırtı bile yok . Biraz şans işi her PSU'nun yolda bırakma ihtimali var, kalitesizlerin ihtimali daha yüksek sadece.

Ben markası dahi bilinmeyen bir PSU kullanıyorum 3 yıldır. Cızırtı bile yok . Biraz şans işi her PSU'nun yolda bırakma ihtimali var, kalitesizlerin ihtimali daha yüksek sadece.

Anladım teşekkürler. İleride 1000W FSP alabilirim belki.

Anladım teşekkürler. İleride 1000W FSP alabilirim belki.
1000Watt overkill gerçekten, 1000watt ile her sistemi kullanabilirsiniz. Sizin sisteminize kaliteli 650w üstü yeterli olacaktır örneğin.

1000Watt overkill gerçekten, 1000watt ile her sistemi kullanabilirsiniz. Sizin sisteminize kaliteli 650w üstü yeterli olacaktır örneğin.
Msi 750 watt modeli de var. O da olur. Marka takıntısı varsa. Raijintek de iyi ama msi da muadil tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…