DeepCool PF550 PSU nasıldır?

sennndra

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz işlemci.
Anakart: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
RAM: Team T-Force Vulcan TUF alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 RAM.
Ekran kartı: Sapphire RX 6650 XT Pulse Gaming OC 11319-03-20G 128 bit GDDR6 8 GB ekran kartı.
Depolama: Agı 512 GB NVMe M.2 SSD 2100 MB okuma / 1700 MB yazma.
Kasa: DeepCool CG560 Gaming ATX mid Tower kasa.
PSU: DeepCool PF550 550W Power Supply.

Arkadaşlar PSU konusunda kararsız kaldım. Hazır sistem olduğu için değişmiyorum. Para ekleyerek değişiyor ancak bütçe yetmiyor. Sizce bu PSU bu PC için yeterli mi? Bazı yerlerde PSU'ya zarar gelirse veya yanarsa diğer parçalara zarar verebilir diyenleri gördüm. Bu PC'ye böyle bir zarar verir mi sizce, bu PSU alınır mı?

PSU giriş seviyesi, bunlara yeter. Alacağın bilgisayarın fiyatı ne?

Linki bu dostum bir bakarsan yeterli mi bu sistem için herhangi problem çıkarır mı cikarmazmi söylersen sevinirim.

Teşekkür ederim cevapladiginiz için bazılari düşük PSU'lar için yanma olabilir dedi tüm parçalar çöp olur dedi bunda böyle bir sorun olmaz değil mi bu sistem için yeterli bir PSU mudur?

Hayır PSU kolay kolay yanmaz söylediğim gibi aldığınız PSU kötü değil rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Linki bu dostum bir bakarsan yeterli mi bu sistem için herhangi problem çıkarır mı cikarmazmi söylersen sevinirim.

Sistem güzel, R5 5500 yerine R5 5600 olması çok iyi. Alınabilir.

Peki PSU bu sisteme herhangi problem çıkarır mı bazıları yanar ve diğer sistem parçalarına zarar verir diyordu sizce bu PSU bu sistem için yeterli mi herhangi sorun çıkarır mi rahat kullanir miyim?

Güç kaynağı kötü değil öyle. Sorun olmaz, rahat kullanırsın, dediğim gibi yeterli. Hayırlı olsun şimdiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı