Deepcool PF650 650W +80 güç kaynağı alınır mı?

Şerif Metehan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3500X - Sapphire Nitro+ 6600XT - Apacer Panther 16GB(8x2) 3000MHz - DeepCool 650W PF650 80+ - MSI B450M-A PRO MAX
RAM
Apacer Panther Black Gold 16GB (2x8GB) 3000Mhz CL16
Merhaba arkadaşlar. Benim güç kaynağım (Sharkoon SHP650 V2 650W) arızalanmıştı garantiye göndermiştim, tamir edilemeyeceğini ve ellerinde aynı üründen olmadığı için başlıkta belirttiğim ürünü tavsiye ettiler. Sizce bu ürünü almam mantıklı mı? Eğer kabul etmezsem 350TL ücret iadesi yapacaklar, yani bunun üzerine ekleyip yenisini almam gerekecek. Çok fazla bütçem yok hatta neredeyse hiç yok maalesef. Sistem özelliklerini aşağıda belirtiyorum.
  • AMD Ryzen 5 3500X,
  • Sapphire Nitro+ 6600XT,
  • 16 GB 3000MHz RAM,
  • MSI B450M-A Pro Max anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok da iyi bir unite izlenimi vermedi, ic yapisini falan bulamadim.

Hic butcen yoksa PF650'yi al idarelik, butce olusunca degistirirsin.

Cok da iyi bir unite izlenimi vermedi, ic yapisini falan bulamadim.

Hiç bütçen yoksa PF650'yi al idarelik, bütçe olusunca degistirirsin.

YouTube'da gezinirken şöyle bir şey buldum iç yapısı ile ilgili. Daha yeni telefon aldım o yüzden bütçem maalesef iyice daraldı, iadenin üzerine nereden baksan 800TL civarı eklemek gerekecek çok zor açıkçası. Üzmez umarım yanma-patlama yapmaz. :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-09 121007.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-09 121007.png
    362,6 KB · Görüntüleme: 624
Hold up cap CapXon'a ait sanirim ama detaylari yok, grup duzenlemeli oldugunu zaten goruyorum, filtre kapasitorlerinin kalitesini bilmiyoruz ama ripple degerleri en azindan maksimum olmadi gerekenin ustune cikmiyordur diye dusunuyorum.

Yani, idarelik kullanilir. Sorun cikarir mi bunu zaman gosterecek.

Hold up cap Capxon'a ait sanirim ama detaylari yok, grup duzenlemeli oldugunu zaten goruyorum, filtre kapasitorlerinin kalitesini bilmiyoruz ama ripple degerleri en azindan maksimum olmadi gerekenin ustune cikmiyordur diye dusunuyorum.

Yani, idarelik kullanilir. Sorun cikarir mi bunu zaman gosterecek.

Kabul ettim fakat benim güç kaynağımın garantisi 2 ay sonra bitiyor ve gelen ürünün de garantisinin o kadar olacağını söylediler. İnternette birkaç yerde okudum "madde 11- (1) garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır." yazıyor, bunun doğruluk payı var mı acaba? Aradım sordum fakat bizde şu an öyle bir durum yok dediler. Eğer bu yasa doğruysa mecburen şikayet var üzerinden şikayet edip sorunumu çözmeye çalışacağım.

Bu kadarini bilmiyorum, ama hos boyle bir madde resmi bir kaynakta yaziyorsa bundan "bizde oyle bir sey yok" diyerek kacamazlar.

Kabul ettim fakat benim güç kaynağımın garantisi 2 ay sonra bitiyor ve gelen ürünün de garantisinin o kadar olacağını söylediler. İnternette birkaç yerde okudum "madde 11- (1) garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır." yazıyor, bunun doğruluk payı var mı acaba? Aradım sordum fakat bizde şu an öyle bir durum yok dediler. Eğer bu yasa doğruysa mecburen şikayet var üzerinden şikayet edip sorunumu çözmeye çalışacağım.

Hocam 6 ay olmuş ürün nasıl bir sıkıntı çıktı mı?

Hocam 6 ay olmuş ürün nasıl bir sıkıntı çıktı mı?

Merhaba, herhangi bir sorun çıkmadı sıkıntısız kullanıyorum hala. Ryzen 5 5600, RX 6600XT sistemde sorunsuz kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı