DeepCool PF750 vs gameforce GF750

deadsilence36

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / 2*8 3200mhz ddr4 ram / RTX 3070 Tİ / 2tb hdd + ssd
Merhaba ben topladığım sistem için biraz 750W 80+ Power Supply araştırması yaptım ve önüme uygun fiyatlı iki tane marka çıktı(aşağıda yazdım) ama iki PSU da da ocp yüksek akım koruması olduğunu bulamadım ve bütçem de 2000TL. Bu iki markadan hangisini almalıyım veya sizlerin önerebileceginiz var mıdır?

İki PSU da bulunan korumalar(OPP/OVP/SCP/UVP)

DeepCool PF750 80+.
Gameforce GF750 80+.

Merhaba ben topladığım sistem için biraz 750W 80+ Power Supply araştırması yaptım ve önüme uygun fiyatlı iki tane marka çıktı(aşağıda yazdım) ama iki PSU da da ocp yüksek akım koruması olduğunu bulamadım ve bütçem de 2000TL. Bu iki markadan hangisini almalıyım veya sizlerin önerebileceginiz var mıdır?

İki PSU da bulunan korumalar(OPP/OVP/SCP/UVP)

DeepCool PF750 80+.
Gameforce GF750 80+.
Bence tam suan almak istiyorsan deepcool u onerirm fakat acelen yoksa biraz daha para topla daha kaliteli bisy al en onemli parcadir psu.

PK750D alabiliyorsan daha iyi olur.

Bütçe meselesi... Derinlemesine araştırırsan sakat olmayan hiçbir şey yok. PK750D alabiliyorsan al ama verdiğin örneklere göre cevap verdik.

Zaten çoğu şey sakat durumda artık ama cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bence sabirli ol en azindan DeepCool'dan biraz daha pahali ama digerlerindende biraz gygabiteler var onlara bak istersen.

Onerebileceginiz marka model var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı