DeepCool PF750 vs gameforce GF750

Zaten çoğu şey sakat durumda artık ama cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
PSU ya dikkat et bir arkadasimdan biliyorum sistemin 50% zarar gormustugu var

Zaten çoğu şey sakat durumda artık ama cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Onerebileceginiz marka model var mıdır?
Hemen almak istiyosan en azindan deepcooldan daha garantili gygabiteler var

PSU'ya dikkat et bir arkadasimdan biliyorum sistemin 50% zarar gormustugu var.

Ya çok öncelerden benim de PSU patladi sistemin hepsini yaktı geçti. Şimdi kullandığım Dragos 600W 80+ PSU ve ama yeni topladığım sisteme yetmez diyorlar zaten önceki konularda belirttim.

Ya çok öncelerden benim de PSU patladi sistemin hepsini yaktı geçti. Şimdi kullandığım Dragos 600W 80+ PSU ve ama yeni topladığım sisteme yetmez diyorlar zaten önceki konularda belirttim.
Diyorum ya hocam daha fazla butce yap iyi bisy al

Merhaba ben topladığım sistem için biraz 750W 80+ Power Supply araştırması yaptım ve önüme uygun fiyatlı iki tane marka çıktı(aşağıda yazdım) ama iki PSU da da ocp yüksek akım koruması olduğunu bulamadım ve bütçem de 2000TL. Bu iki markadan hangisini almalıyım veya sizlerin önerebileceginiz var mıdır?

İki PSU da bulunan korumalar(OPP/OVP/SCP/UVP)

DeepCool PF750 80+.
Gameforce GF750 80+.
GameForce = 0 kalite

PF750'nin altı için geçerli o. PF550 ve PF650'ye göre daha iyi bu model, alınabilir bütçeye göre. Sakatlık bir durum yok.

Ama şimdi ocp yüksük akım koruması olmadığı için bir tık güvensizliğe neden oldu.

Ama şimdi ocp yüksük akım koruması olmadığı için bir tık güvensizliğe neden oldu.

Yani PF serisinin bir tık yarım olmasının sebeplerinden birisi de korumaları. Tek sebep koruma değil ama topolojiydi aslında. PF750 bu konuda diğer PF modellerinden daha iyi ama korumalar konusunda hala eksiği var.

OCP olması iyi ama genelde birden çok 12V kanalı olan PSU'lar için elzem bir koruma. Tek 12V kanalında genelde OCP yerine OPP daha ön plana çıkıyor ama olması yine iyi tabii.

Bu arada üstte PK750D atılmış. Direkt onu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı