DeepCool PL800D gen 5.1 ATX 3.1 PSU nasıldır?

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
DeepCool PL800D 800W 80+ Bronze gen 5.1 ATX 3.1 PSU'sunu ben 2000TL'ye sıfır olarak satın alacağım. Sizce nasıldır? Biraz araştırdım çok bir kaynak yok sanki fakat yorumların çoğu olumluydu. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İç bileşen olarak pek iyi sayılmaz fiyat az gibi görünebilir lakin daha iyi iç bileşenlere sahip Delta 750W FB alınabilir. Konektör yenilikleri önemliyse DeepCool alınabilir ancak.

Gen 5 olması benim için önemli. Bir defa alıcam sonuçta ve ileride alacağım ekran kartıyla dönüştürücüsüz kullanmak istediğim için bu psu'yu uygun buldum. Fiyatına göre nasıl sizce? @roxy1881 @rebatr

edit: delta psular evet çok kaliteli fakat ben ayın 25inde satın alacağım bu 2000tl lik deepcool'u anlaştım. Deepcool kötü mü ya?

C tier bir PSU. İmzanıza göre 7700 XT ve 5700X3D kullanıyorsunuz, C tier bir PSU bu sisteme takılmaz.

Bütçe yetiyorsa: Delta Gps-750fb 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Aynen hocam tam olarak dediğiniz bileşenleri kullanmaktayım.

Gen 5 olması benim için önemli. Bir defa alıcam sonuçta ve ileride alacağım ekran kartıyla dönüştürücüsüz kullanmak istediğim için bu psu'yu uygun buldum. Fiyatına göre nasıl sizce?
İçindeki parçalar pek iyi değil bu spesifik modelin maalesef, tahminimce RTX 50 serisi birşey takıcaksınız. 5060/Ti üzerinde hiçbirşey takmam o PSU'ya şahsen.

edit: delta psular evet çok kaliteli fakat ben ayın 25inde satın alacağım bu 2000tl lik deepcool'u anlaştım. Deepcool kötü mü ya?
Deepcool genel olarak fena PSU'lar yapmıyor, ama bu model yüksek seviye parçalar takmak için hiç iyi değil.

9070 XT Nitro+ takmayı planlıyorum. En kötü ihtimalle Pulse veya Pure modelini alırım. Nvidia'ya geçeceğimi hiç düşünmüyorum çünkü alırsam minimum 16gb vramli alırım. 9070 xt benim için en iyi seçenek. Elime fazla para geçerse de 5070ti alırım.

9070 XT Nitro+ takmayı planlıyorum. En kötü ihtimalle Pulse veya Pure modelini alırım. Nvidia'ya geçeceğimi hiç düşünmüyorum çünkü alırsam minimum 16gb vramli alırım. 9070 xt benim için en iyi seçenek. Elime fazla para geçerse de 5070ti alırım.
O kart kesinlikle o PSU'ya takılmaz. PCIE 4.0 ile 5.0 arasında performans farkı yok gibi birşey, kayıp genel olarak 1% gibi birşey oluyor. Sırf 1% daha fazla performans için C tier bir PSU'ya RX 9070 XT takmanın hiçbir anlamı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o zaman ben bu Delta'yı sipariş geçiyorum şimdi. Bayağı kafama yattı. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? Gen 5 yok galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı