Deepcool Tesseract SW Siyah Mid Tower Kasa İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Henüz yeni toplayabildiğim sistemime yeni kasa aldım ve bunun incelemesini yapacağım. Ürünü Hepsiburada.com üzerinden ininal kart ile aldım. Fiyatı kargo dahil 123 TL. Bu kasa uzun zamandır dikkatimi çekiyordu. Bende bir merakla sipariş ettim kasayı.

Ürün teknik detayları;
MotherboardsATX/MINI ATX/MICRO ATX/MINI-ITX
MaterialsSPCC+PLASTIC+RUBBER COATING(Panel thickness: 0.7mm)
Dimension (LxWxH)472*210*454mm
Net Weight5.1kg
5.25" Drive Bays2 (all tool-free installation)
3.5" Drive Bays4 (all tool-free installation)
2.5" Drive Bays3 (all tool-free installation)
I/O Panel1×USB3.0/1×USB2.0/Audio×1/Mic×1
Expansion Slots7
Cooling FansRear: 1 X 120mm LED fan;Rear: 1 X 120mm LED fan
Front: 1 X 120 mm LED fan
Optional
Top: 2 X 120mm
Side: 2 X 120mm
Power Supply TypeATX PS2
CPU Cooler Compatibility165mm
VGA Compatibility310mm
[TBODY] [/TBODY]
Ürün: TESSERACT SW DEEPCOOL Cases
www.hepsiburada.com: Deep Cool Tesseract SW 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xMic Siyah ATX Fiyatı

Ürün fotoğrafları

26039c91071947008d380f54a9edad6b.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

11.jpg

Ürünün artıları:
  • Toz filtreleri
  • 2 adet 12 cm mavi fan ile gelmesi ve 2 adet daha üst tarafa 12 cm fan takılabilmesi
  • HDD ve SSD için ayrı bölmelerinin olması
  • Fiyatı çok uygun
  • Kablo yönetimi olması
  • 31 cm kadar ekran kartı takılabiliyor
  • 165 cm işlemci soğutucu desteği
Ürünün tek eksik gördüğüm yanı ise malzeme kalitesi biraz düşük. 120 TL'ye bu kadar olur zaten. Ama sağlamlık konusunda ben yine de memnunum. İsteyenler gönül rahatlığı ile alabilirler. Beğenmeyen olursa kasayı iade edebilir. Sistemimi tam olarak toplamadığım için montaj yapıp fotoğraf atamadım. Artık toplayınca atarım. Herkese iyi sosyaller.

Hayırlı olsun @NorthernsKnight . Uzun zamandır Deep Cool Smarter almayı düşünüyorum, Tesseract SW almaya bütçem yetmiyor. :) Deep Cool kendini yükseltmeye devam eden bir firma bu aralar. Corsair, Zalman, CM' den sonra en kaliteli marka Deep Cool gibi gözüküyor.

Kasanın görünümü gerçekten çok şık. Ledler çok hoşuma gitti. Hava giriş ve çıkış yerleri iyi düşünülmüş. Hayırlı olsun hocam. Bileşenler kalitelidir inşallah. Yarın öbürgün sağı solu yamulmasın. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı