illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #11 Deep freeze açıp kapatabilirsin zaten işin bittiğinde kapatabilirsin.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #12 illaedeb1 dedi: Deep freeze açıp kapatabilirsin zaten işin bittiğinde kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çakmışsın köfteyi . Teşekkür ederim konu kapatılabilir.
illaedeb1 dedi: Deep freeze açıp kapatabilirsin zaten işin bittiğinde kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çakmışsın köfteyi . Teşekkür ederim konu kapatılabilir.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: Bu tür programlar internet kafeler için. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bu programı üretenler sadece internet kafeler için mi yaptılar? Bence hayır.
Silinen üye dedi: Bu tür programlar internet kafeler için. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bu programı üretenler sadece internet kafeler için mi yaptılar? Bence hayır.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2014 #15 Şifreyi unutursan işin zor.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #16 Furkan Karakollu dedi: Şifreyi unutursan işin zor. Genişletmek için tıkla... O yününü hiç düşünmemiştim ama hatırlattığın için sağol. Şifreyi telefon numaram koyacağım. Böylelikle unutmam .
Furkan Karakollu dedi: Şifreyi unutursan işin zor. Genişletmek için tıkla... O yününü hiç düşünmemiştim ama hatırlattığın için sağol. Şifreyi telefon numaram koyacağım. Böylelikle unutmam .
Beytullahozbay123 Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 10 15 Nisan 2018 #17 Bende kullaniyorum. Ancak guncellemeleri de siliyor galiba . Tekrar yüklü programlar guncelleme istiyor
Bende kullaniyorum. Ancak guncellemeleri de siliyor galiba . Tekrar yüklü programlar guncelleme istiyor