1 11Q Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Celeron CPU N3350 Intel HD Graphics 500 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #1 Merhaba. Debian tabanlı Deepin OS 20.5 kullanıyorum. Wine kurmak istedim fakat böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü_20220424155651.png 453,7 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba. Debian tabanlı Deepin OS 20.5 kullanıyorum. Wine kurmak istedim fakat böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler...
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 24 Nisan 2022 #2 Önce inxi paketini kurup, ardından aşağıdaki komutların çıktısını paylaş, resim olarak paylaşma. Kod:Panoya kopyala apt policy winehq-stable wine-stable sudo apt update inxi -r Artı 1 Eksi
Önce inxi paketini kurup, ardından aşağıdaki komutların çıktısını paylaş, resim olarak paylaşma. Kod:Panoya kopyala apt policy winehq-stable wine-stable sudo apt update inxi -r
KS KS 1 11Q Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Celeron CPU N3350 Intel HD Graphics 500 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #3 OzgunP dedi: Önce inxi paketini kurup, ardından aşağıdaki komutların çıktısını paylaş, resim olarak paylaşma. Kod:Panoya kopyala apt policy winehq-stable wine-stable sudo apt update inxi -r Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Azıcık uğraşınca becerebildim. Fotoğraf olarak atmam bir daha özür dilerim. Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Önce inxi paketini kurup, ardından aşağıdaki komutların çıktısını paylaş, resim olarak paylaşma. Kod:Panoya kopyala apt policy winehq-stable wine-stable sudo apt update inxi -r Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Azıcık uğraşınca becerebildim. Fotoğraf olarak atmam bir daha özür dilerim.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 24 Nisan 2022 #4 Rica ederim, ama paylaştığım komutlarda çözüm içeren bir şey yoktu, bu sebeple mesajdaki çözüldü işaretini kaldırdım. Belki apt update komutu ile paket listesini güncelleyince sorun kendiliğinden çözülmüştür. Artı 0 Eksi
Rica ederim, ama paylaştığım komutlarda çözüm içeren bir şey yoktu, bu sebeple mesajdaki çözüldü işaretini kaldırdım. Belki apt update komutu ile paket listesini güncelleyince sorun kendiliğinden çözülmüştür.