Deepin OS BIOS sorunu

Muhammed KAYAĞ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat sosyal ailesi. Gecen günlerde Windows'dan debian tabanlı işletim sistemi deepin kullanmaya karar verdim. Fakat BIOS'dan Secure Boot kapatamadığım için OS sağlıklı olarak çalışmadı. NVIDIA quadro K420 grafik kartımı görmüyor. MSI Z97 pcmate kullanıyorum. Classic BIOS görünümü olmadığı için Click BIOS'da Advanced moda geçemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Deepin OS tavsiye etmem. Şahsen SSD üzerine kurup bir kaç hafta kullanmayı denedim fakat çok sorunlu bir işletim sistemi. Gerekli gereksiz ekran kararmaları, animasyonlarda sorunlar, yetersiz teknik destek oldukça büyük bir sorun.

Eğer ilk defa kullanıp cidden öğrenmek istiyorsanız kesinlikle Ubuntu kullanın.

İnanılmaz bir desteği var.

eğer linux tabanlı bir sistem istiyorsanız ZorinOs kulanın yada sadece özelleştirilmiş bir masaüstü istiyorsanız terminalden ubuntu üzerine diğer dağıtımların masaüstü temalarını kurabilirsiniz bir ara böyle şeyler deniyordum öyle fazla uzman değilimdir
eğer linux tabanlı bir sistem istiyorsanız ZorinOs kulanın yada sadece özelleştirilmiş bir masaüstü istiyorsanız terminalden ubuntu üzerine diğer dağıtımların masaüstü temalarını kurabilirsiniz bir ara böyle şeyler deniyordum öyle fazla uzman değilimdir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı