Deepin OS Dual boot kurulumu

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba PC 2.sistem olarak deepin kurmaya karar verdim ama ne yazık ki kara aşamasında kaldık.

Win çok kurmuşluğum var bir de macOS kurmuşluğum var ama Linux dağıtımı bir işletim sistemi daha önce kurmadım bu yüzden bilgim ve deneyimim yok.

Tahminimce yapmamam gerekenler bir disk bölümü oluşturduktan sonra diskin formatını değiştirlmesi gerekiyor.
Ardından sistemi USB boot edip kurulum sayfasına ulaşıp oradan ayırdığın diski seçtikten sonra geri kalan dosyaları direk kendi oluşturması lazım en azından ben öyle düşünüyorum.

Not: Sistemi Hard diske kurulum yapacağım ama şöyle bir sorun var HDD'de EFI bölümünü yok(vardı silmek zorunda kaldım)bu sorun teşkil eder mi?

Yanlış biliyorsan beni düzeltin.
Şimdiden teşekkürler.

Hocam aslında Hackintosh yapan birinin bunu çerez gibi yemesi lazım. Deepin k)ndi EFI bölümü oluşturacaktır yani dediğiniz adımlar doğru :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı