Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 Linux kullanıyorum ama beğenmedim. Bilgisayara Win 10 kurmak için ISO indirdim ama flash belleğe yazdıracak program yok. Hangi programı kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
Linux kullanıyorum ama beğenmedim. Bilgisayara Win 10 kurmak için ISO indirdim ama flash belleğe yazdıracak program yok. Hangi programı kullanabilirim?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Şubat 2021 #2 Windows 10'u indirin Saçma gelecek ama Media Creation Tool kullanmayı denediniz mi?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #3 Ya WoeUSB ya da Ventoy.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 25 Şubat 2021 #4 balenaEtcher önerimdir. ISO dosyasını buradan indirebilirsin, Windows dışında işletim sisteminde açınca ISO indirme seçeneği sunuyor. Windows 10'u indirin
balenaEtcher önerimdir. ISO dosyasını buradan indirebilirsin, Windows dışında işletim sisteminde açınca ISO indirme seçeneği sunuyor. Windows 10'u indirin
2 284223 Decipat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar 25 Şubat 2021 #5 Jotariel dedi: Windows 10'u indirin Saçma gelecek ama Media Creation Tool kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Linuxta nasıl kullanacak ki? Arkadaşın sorusuna gelecek olursak WoeUSB kullanarak dener misin.
Jotariel dedi: Windows 10'u indirin Saçma gelecek ama Media Creation Tool kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Linuxta nasıl kullanacak ki? Arkadaşın sorusuna gelecek olursak WoeUSB kullanarak dener misin.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Şubat 2021 #6 284223 dedi: Linuxta nasıl kullanacak ki? Arkadaşın sorusuna gelecek olursak WoeUSB kullanarak dener misin. Genişletmek için tıkla... Bende pek emin olmayarak yazdım belki dener ve bizde çalışıp çalışmadığını öğrenmiş oluruz.
284223 dedi: Linuxta nasıl kullanacak ki? Arkadaşın sorusuna gelecek olursak WoeUSB kullanarak dener misin. Genişletmek için tıkla... Bende pek emin olmayarak yazdım belki dener ve bizde çalışıp çalışmadığını öğrenmiş oluruz.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 25 Şubat 2021 #7 284223 dedi: Linux'ta nasıl kullanacak ki? Genişletmek için tıkla... Windows dışında user agent görünce site, ISO indirme seçeneği veriyor ama konu sahibinin zaten elinde ISO varmış. O yüzden girmesine gerek yok.
284223 dedi: Linux'ta nasıl kullanacak ki? Genişletmek için tıkla... Windows dışında user agent görünce site, ISO indirme seçeneği veriyor ama konu sahibinin zaten elinde ISO varmış. O yüzden girmesine gerek yok.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Şubat 2021 #8 Öncelikle bu komutlar ile WoeUSB'yi yukleyin: sudo add-apt-repository ppa:tomtomtom/woeusb sudo apt update sudo apt install woeusb Sonra ise alttaki videoyu takip edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle bu komutlar ile WoeUSB'yi yukleyin: sudo add-apt-repository ppa:tomtomtom/woeusb sudo apt update sudo apt install woeusb Sonra ise alttaki videoyu takip edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Şubat 2021 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Windows dışında user agent görünce site, ISO indirme seçeneği veriyor ama konu sahibinin zaten elinde ISO varmış. O yüzden girmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Saçma gelecek ama Media Creation Tool kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ISO değil araç kullanımından bahsetmiş kendisi. Sanırsam çok ayrı anlamışsın sen.
Samotne Ciasteczka dedi: Windows dışında user agent görünce site, ISO indirme seçeneği veriyor ama konu sahibinin zaten elinde ISO varmış. O yüzden girmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Saçma gelecek ama Media Creation Tool kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ISO değil araç kullanımından bahsetmiş kendisi. Sanırsam çok ayrı anlamışsın sen.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Şubat 2021 #10 Samotne Ciasteczka dedi: balenaEtcher önerimdir. ISO dosyasını buradan indirebilirsin, Windows dışında işletim sisteminde açınca ISO indirme seçeneği sunuyor. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Windows için Etcher pek kullanışlı değil maalesef, en sağlıklısı WoeUSB veya Ventoy.
Samotne Ciasteczka dedi: balenaEtcher önerimdir. ISO dosyasını buradan indirebilirsin, Windows dışında işletim sisteminde açınca ISO indirme seçeneği sunuyor. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Windows için Etcher pek kullanışlı değil maalesef, en sağlıklısı WoeUSB veya Ventoy.