Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #21 Arsenik dedi: İlk önce mountlayın sonra aynı komutu girin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konularda bilgisizim mountlamak ne demek ve nasıl yapılıyor?
Arsenik dedi: İlk önce mountlayın sonra aynı komutu girin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konularda bilgisizim mountlamak ne demek ve nasıl yapılıyor?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Mart 2021 #22 Yavuz_Çetin dedi: Hocam bu konularda bilgisizim mountlamak ne demek ve nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdb
Yavuz_Çetin dedi: Hocam bu konularda bilgisizim mountlamak ne demek ve nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdb
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #23 Arsenik dedi: Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdb Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yazacağımı biliyorum bundan önce ne yazıyoruz?
Arsenik dedi: Kod:Panoya kopyala mount /dev/sdb Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yazacağımı biliyorum bundan önce ne yazıyoruz?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Mart 2021 #24 Yavuz_Çetin dedi: Hocam bunu yazacağımı biliyorum bundan önce ne yazıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmıyorsunuz, USB takılıysa bunu yazın. Daha sonra arkadaşın verdiği umount komutunu girin.
Yavuz_Çetin dedi: Hocam bunu yazacağımı biliyorum bundan önce ne yazıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmıyorsunuz, USB takılıysa bunu yazın. Daha sonra arkadaşın verdiği umount komutunu girin.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #25 Arsenik dedi: Bir şey yazmıyorsunuz, USB takılıysa bunu yazın. Daha sonra arkadaşın verdiği umount komutunu girin. Genişletmek için tıkla... Şu an dersteyim bittiğinde deneyeceğim. Hocam böyle bir hata verdi. @Arsenik Dosya Ekleri IMG_20210301_103212.jpg 243,4 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 1 Mart 2021
Arsenik dedi: Bir şey yazmıyorsunuz, USB takılıysa bunu yazın. Daha sonra arkadaşın verdiği umount komutunu girin. Genişletmek için tıkla... Şu an dersteyim bittiğinde deneyeceğim. Hocam böyle bir hata verdi. @Arsenik