Deepin OS nasıldır?

Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Selam, uzun süredir Linux kullanıyorum birçok dağıtım kullandım şu an da Elementary OS kullanıyorum. Memnunum ancak farklı lezzetler denemek istiyorum.
Sizce deepinos nasıldır? Sanal makinede test ettim ve bayağı beğendim.
Güvenli midir? Sizce nasıl bir işletim sistemidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öylesine bir keresinde bakmalık kurmuştum 2 gün sonra silmiştim denemek için kurmuştum zaten, güzel bir sistem masaüstü ortamı falan gayet güzel,kaynak kullanımı elbette bir tık yüksek ama öyle çok bir sorun yaşamadım ama gizlilik konusunda güvenilir mi bilmiyorum veri aldığı söyleniyor.

"xxx Linux dağıtımı güvenli midir?" diye sormaya gerek yok. %99'u güvenlidir.
Mac arayüzü seviyorsanız iyi gelebilir ama bana farklı bir tat vermedi.
CloudReady tavsiye ederim. Güzeldir.

"Xxx Linux dağıtımı güvenli midir?" diye sormaya gerek yok. %99'u güvenlidir.
Mac arayüzü seviyorsanız iyi gelebilir ama bana farklı bir tat vermedi.
Cloudready tavsiye ederim. Güzeldir.
Cloudready cok kapali bir isletim sistemi.
Linux uygulamalarina tam destek yok. Sanallastirma ile calisiyor.

Kur gitsin zaten sanal makinede kurmuşsun bir sıkıntı olacağını düşünüyosan farklı USB belleğe farklı bir Linux kur

Şahsen sevmem. 2 kez Deepin OS kurdum ve düzeltemediğim hatalar yüzündrn vazgeçtim. Halihazırda Elemantary kullanıyormuşsun, sonuçta bu da Debian. Çok farklı bir deneyim ile karşılaşmazsın hatta Deepin'i direkt DE olarak kur dene. Farklı tatlar aramak istiyorsan Fedora veya Arch dağıtımlarını dene veya Tiling Manager denemeyi düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…